free download 78 travel guides written by experts

Wizz Air lanseaza aplicatia PocketGuide pe wizzair.com

Clienţii care călătoresc cu Wizz Air pot beneficia de experienţa ghidurilor audio tematice pentru smart phone-uri

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost, low-fare ce face legătura între Europa de Vest şi de Est, a anunţat astăzi un nou parteneriat cu PocketGuide Inc, lansând o ofertă inovatoare pentru clienţii săi. Începând cu 12 octombrie, Wizz Air pune la dispoziţia pasagerilor săi aplicaţia PocketGuide, o aplicaţie de top pe piaţa globală a aplicaţiilor audio de călătorie.

PocketGuide, o aplicaţie de călătorie de top, oferă pentru destinaţiile atractive de călătorie Wizz Air, tururi audio şi locuri de petrecere a timpului liber. Pasagerii Wizz Air pot descărca aplicaţia înainte de călătorie atât pe Iphone cât şi pe telefoanele ce folosesc sistemul Android, bucurându-se astfel de o experienţă individuală de ghidaj până la destinaţie, fără costuri de roaming. PocketGuide este singura aplicaţie de pe piaţă care ghidează utilizatorii prin oraş asemenea unui ghid adevărat prin navigaţie vocală, oferind pe parcurs informaţii locale interesante. În timpul călătoriei utilizatorii pot face fotografii sau posta comentarii şi cu un singur click aplicaţia creează un video 3D cu experienţele de pe parcursul călătoriei. Tururile sunt dezvoltate folosind informaţiile ghizilor locali pentru a oferi siguranţa faptului că pasagerii Wizz Air vor ajunge să cunoască toate obiectivele importante care trebuie vizitate la destinaţia aleasă.

“Pasagerii Wizz Air nu vor mai avea cum să se rătăcească, noua aplicaţia PocketGuide disponibilă pe site-ul companiei oferă clienţilor noştri posibilitatea de a descărca o hartă offline îmbogăţită cu tururi de înaltă calitate. Aplicaţia PocketGuide este gratuită, utilizatorii trebuie să plătească doar pentru conţinut. Un tur costă 2,5 Euro, iar un pachet complet cu turul oraşului este disponibil începând de la 5 Euro. După ce tururile sunt descărcate, aplicaţia funcţionează în modul offline pentru a preveni încărcarea cu noi costuri de roaming. Pentru o perioadă limitată, pasagerii Wizz Air se pot bucura de un tur gratuit la alegere, fără costuri suplimentare. Pasagerii pot alege dintr-o gamă largă de tururi pentru 85 de destinaţii din întreaga lume. Pentru a obţine turul demo gratuit şi pentru a beneficia de ofertă, pasagerii sunt sfatuiţi să se înregistreze în cursul zilei de astăzi pe wizzair.com”, a declarat Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

Despre Wizz Air

Wizz Air este cea mai mare linie aeriană low-fare, low-cost din Europa Centrală şi de Est şi operează o flotă de 39 aeronave Airbus A320 de la 16 baze, cu peste 256 de rute făcând legătura a 81 de destinaţii din 29 de ţări. La Wizz Air o echipă de 1500 de profesionişti în aviaţie livrează servicii superioare şi tarife scăzute făcând din Wizz Air alegerea preferată a 12 milioane de pasageri în 2012.

Despre PocketGuide

PocketGuide este o aplicaţie de călătorie de top, care oferă tururi audio pentru cele mai bune locaţii şi locuri de petrecere a timpului liber, din cele mai importante oraşe ale lumii şi destinaţii turistice. Turiştii pot descărca aplicaţia înainte de călătorie atât pe telefoanele Iphone, cât şi pe telefoanele Android pentru a se bucura de o experienţă individuală de ghidaj până la destinaţie, fără costuri de roaming. Clienţii pot alege dintr-o serie de tururi tematice ale fiecărui oraş, modulul browse fiind de asemenea foarte popular. În ultimul an şi jumătate, mai bine de 1,2 milioane de turişti au utilizat acest serviciu, mai ales datorită numărului în creştere al canalelor de vânzare.

Bucuresti, 11.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *