free download 78 travel guides written by experts

Wizz Air isi extinde operatiunile si intra pe piata din Macedonia

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low fare – low cost din Europa Centrală şi de Est anunţă începerea operaţiunilor pe piaţa din Macedonia prin deschiderea unei rute din Skopje către Londra-Luton pe data de 20 iunie. Zborul va fi operat iniţial de trei ori săptămânal.

József Váradi, Chief Executive Officer Wizz Air a declarat: “Fiind primul operator low cost de pe piaţă, Wizz Air este încântat să ofere serviciile sale pasagerilor macedoneni, care de acum se pot bucura de tarifele noastre cu adevărat accesibile, alături de o experienţă de zbor deosebită pe parcursul întregii călătorii. Intrarea noastră pe piaţă va creşte traficul pasagerilor şi va avea ca efect accelerarea afacerilor locale, precum şi a angajărilor.”

Murat Örnekol, Chief Operations Officer TAV Airports a declarat: “Suntem bucuroşi că Wizz Air, cea mai mare companie aeriană din Europa Centrală şi de Est, intră în Macedonia, colaborând cu aeroportul Alexandru cel Mare din Skopje, operat de TAV, o companie globală de administrare aeroportuară. Pasagerii noştri vor avea plăcerea să beneficieze de zboruri confortabile şi la tarife reduse şi aşteptăm cu nerăbdare să observăm creşterea traficului de pasageri.”

Bletele sunt deja disponibile pe wizzair.com la tarife începând de la 34,99 euro (un singur zbor, toate taxele incluse).

Bucuresti, 16.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *