free download 78 travel guides written by experts

Wizz Air deschide cea de-a treia baza operationala din Romania, la Timisoara

Wizz Air, cea mai mare companie aeriana low cost din Centrul si Estul Europei lanseaza astazi cea de-a treia baza operationala din Romania, la Timisoara. Aceasta este a 10-a baza operationala a companiei din intreaga retea Wizz Air. Aeronava Wizz Air ce a operat prima cursa a companiei de pe Aeroportul International Timisoara a decolat in decembrie 2008.

Incepand de astazi, Wizz Air va opera curse catre cinci destinatii noi care se adauga celor trei deja existente (Roma, Londra si Dortmund):

Catre

Frecventa

Data lansarii

Milano Bergamo

3 zboruri/saptamana

19 Februarie 2009

Barcelona

2 zboruri/saptamana

19 Februarie 2009

Paris Beauvais

2 zboruri/saptamana

20 Februarie 2009

Valencia

2 zboruri/saptamana

22 Februarie 2009

Venetia Treviso

2 zboruri/saptamana

19 Februarie 2009

In acelasi timp, Wizz Air va aloca bazei din Timisoara o aeronava noua Airbus A320, cu 180 de locuri si cu scaune din piele, ce beneficiaza de ultima tehnologie din domeniu.

“Wizz Air a lansat operatiunile in Romania in urma cu doi ani, iar acum lanseaza cea de-a treia baza operationala din tara. Deschiderea bazei din Timisoara confirma modul in care Wizz Air isi respecta promisiunile facute pasagerilor din Romania in ceea ce priveste oferirea de servicii accesibile, sigure, rapide si de calitate”, declara John Stephenson, Chief Commercial Officer Wizz Air.

In total, Wizz Air opereaza din Timisoara 23 de curse dus-intors saptamanal, ceea ce reprezinta aproximativ un sfert din intreaga activitate operationala din Romania.

Compania continua procesul de extindere si in alte parti ale Europei Centrale si de Est. Ziua de astazi marcheaza totodata lansarea curselor Wizz Air din Praga, care va deveni in iunie 2009 a 11-a baza operationala a companiei prin alocarea a doua aeronave Airbus A320. 

Bucuresti, 19.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *