free download 78 travel guides written by experts

Wizz Air creste cu 35% capacitatea in Tirgu Mures pentru a transporta

peste 300.000 de pasageri in 2013

Doua rute noi spre/de la Frankfurt si Forli; frecvente crescute spre Milano

Wizz Air, cea mai mare linie aeriana low-cost, low-fare din Romania si din Europa Centrala si de Est anunta astazi cresterea capacitatii cu 35% in Tirgu Mures, prin lansarea de rute noi spre Frankfurt Hahn si Forli, incepand cu mai 2013 si prin cresterea frecventelor pentru ruta existenta spre Milano Bergamo.

Wizz Air ofera in total de 11 rute low fare din Targu Mures si va transporta peste 300.000 de pasageri in 2013. Operatiunile Wizz Air sustin in prezent peste 300 de locuri de munca in industria aeriana si in industriile conexe, generand totodata si cresteri ale veniturilor in turism pentru regiunea Tirgu Mures.

Ruta Wizz Air spre Munchen Memmingen, anuntata anterior anul acesta va debuta pe 1 aprilie 2013, iar rezervarile de pana acum ii demonstreaza popularitatea in randul celor care doresc sa calatoreasca in regiunile Allgau, Bavaria si Alpii Germani.

Noile rute Wizz Air din Tirgu Mures spre/de la Frankfurt Hahn si Forli se afla acum la vanzare pe wizzair.com cu tarife pornind de la 93 RON*.

2 RUTE NOI DIN TIRGU MURES SPRE/DE LA:                                                  

Data de incepere

Tarife de la

Frankfurt Hahn

18 mai ‘13

93 RON

Forli

20 mai ‘13

93 RON


György Abrán, Chief Commercial Officer la Wizz Air a declarat: "Wizz Air este incantata sa anunte noile rute din Tirgu Mures spre/de la Frankfurt Hahn si Forli, ambele fiind operate de doua ori pe saptamana. Tarifele noastre scazute pe aceste rute incep de la 93 RON si consideram ca ii vor sustine atat pe cei care lucreaza peste granite dar vor oferi si familiilor acces la o destinatie populara de vara din Italia – orasul medieval Forli. Aeroportul Tirgu Mures este un exemplu de urmat si de alte aeroporturi interesate de cresterea traficului si a turismului, intrucat are facilitatile low cost pentru a oferi pasagerilor ceea ce au nevoie: tarife scazute spre cele mai frumoase destinatii Wizz Air”.

* pretul pentru un segment include taxele si taxa maxima de rezervare

Bucuresti, 18.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *