free download 78 travel guides written by experts

Wizz Air creste cu 25% capacitatea in Cluj-Napoca pentru a transporta

peste 730.000 de pasageri in 2013

A 3-a aeronava in Cluj si trei rute noi spre/de la Bruxelles, Bari si Eindhoven

Wizz Air, cea mai mare linie aeriana low-cost, low-fare din Romania si din Europa Centrala si de Est anunta astazi cresterea capacitatii cu 25% in Cluj, prin alocarea celei de-a 3-a aeronave si prin lansarea de rute noi spre Bari, Bruxelles Charleroi si Eindhoven, incepand cu mai 2013 si prin cresterea frecventelor pentru unele rute existente.

Wizz Air ofera acum 15 rute low fare din Cluj-Napoca si va transporta peste 730.000 de pasageri in 2013. Operatiunile Wizz Air sustin in prezent peste 700 de locuri de munca in industria aeriana si in industriile conexe, generand totodata si cresteri substantiale ale veniturilor in turism pentru regiunea Cluj. 

Noile rute Wizz Air din Cluj spre/de la Bari, Bruxelles Charleroi si Eindhoven sunt deja disponibile pe wizzair.com cu tarife pornind de la 93 RON*.

3 RUTE NOI SPRE/DE LA:

Data incepere

Tarife de la

Bari

18 mai ‘13

93 RON

Bruxelles Charleroi

18 mai ‘13

93 RON

Eindhoven

20 mai ‘13

93 RON

+ FRECVENTE CRESCUTE SPRE/DE LA:

Dortmund

Milano Bergamo

Paris Beauvais

György Abrán, Chief Commercial Officer la Wizz Air, a declarat: "Wizz Air este incantata sa anunte noile rute din Cluj spre/de la Bari, Bruxelles Charleroi si Eindhoven, fiind operate de doua ori pe saptamana. Tarifele noastre scazute pe aceste rute incep de la 93 RON si consideram ca ii vor sustine pe cei care lucreaza peste granite dar vor oferi si familiilor acces la una dintre destinatiile de plaja din Italia. Lansarea acestor rute noi si cresterea frecventelor au la baza reinnoirea parteneriatului cu aeroportul din Cluj si demonstreaza angajamentul nostru de a dezvolta in continuare piata din Cluj. Wizz Air va continua sa se dezvolte pe aeroporturi care ofera facilitati convenabile low cost.”

* pretul pentru un segment include taxele si taxa maxima de rezervare

Bucuresti, 18.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *