free download 78 travel guides written by experts

Wizz Air continua sa se dezvolte in regiune si lanseaza

noi rute din Ungaria, Bulgaria şi Polonia

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low cost – low fare din România şi din centrul şi estul Europei a lansat noi zboruri din Budapesta spre Dusseldorf (Weeze – trei curse sătămânal) şi din Sofia spre Eindhoven (două curse săptămânal). Zborurile urmează să fie operate începând cu 21 septembrie, respectiv 25 octombrie 2009.  

Recent Wizz Air a anunţat noi zboruri şi din oraşul polonez Gdansk spre Milano Bergamo şi Eindhoven. Bazda din Ggdansk va primi şi o a treia aeronavă A320 nouă începând cu 17 decembrie 2009. Tot din Polonia, însă din Katowice,      Wizz Air va opera începând cu 22 septembrie anul curent două curse săptămânale către Munchen şi trei curse săptămânale spre Veneţia.

Printre ultimele etape de dezvoltare anunţate de Wizz Air se numără şi cea de-a şasea aeronavă A320 alocată pentru operaţiunile din România, care a început să efectueze zboruri de la baza din Cluj-Napoca din luna iunie. De la începutul anului compania a achiziţionat trei aeronave Airbus noi pentru piaţa din România, dublând capacitatea de transport comparativ cu anul trecut.

Curse recent lansate cresc numărul total de rute lansate de companie în 2009 la 41.

Preţurile cu toate taxele incluse pentru un singur zbor pe rutele din Budapesta şi Sofia pornesc de la 17,49 EUR. Biletele sunt disponibile accesând wizzair.com sau prin intermediul call center-ului Wizz Air.

Bucuresti, 20.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *