free download 78 travel guides written by experts

Wizz Air cauta angajatul care va reprezenta imaginea companiei în 2011

Wizz Air, cea mai mare linie aeriana low fare – low cost din România şi din Europa Centrală şi de Est este în căutarea celor mai eleganţi şi profesionişti însoţitori de zbor pentru a deveni imaginea companiei pentru anul 2011. Toţi pasagerii şi fanii Wizz Air se pot alătura juriului pentru a alege câştigătorii.

Preselecţia candidaţilor a fost realizată de experţi din fashion şi din industria aeriană, iar acum este rândul utilizatorilor de internet să aleagă cei 14 însoţitori de zbor care vor fi imaginea companiei pentru anul în curs (câte 2 persoane pentru fiecare ţară cu baze Wizz Air: Polonia, România, Ungaria, Bulgaria, Ucraina, Cehia, Serbia). Câştigătorii vor beneficia de o şedinţă foto profesională şi vor fi prezenţi în materialele publicitare Wizz Air din întreaga Europă.

Vizitatorii de pe pagina Facebook.com/wizzaircom pot vizualiza fotografiile şi-şi pot exprima opiniile folosind opţiunea “VOTE”. Participanţii care acumulează cele mai multe voturi vor fi desemnaţi câştigători. Aplicaţia permite opţiunea de “Căutare”, astfel încât vizitatorii pot verfica candidaţii după sex, ţară sau clasament. Fiecare utilizator poate oferi 7 voturi pe zi – unul pentru fiecare ţară. Campania a început deja şi se va încheia la sfârşitul lunii aprilie.

Bucuresti, 07.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *