Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Wizz Air a transportat 50 de milioane de pasageri

Wizz Air, cea mai mare linie aeriană low-cost, low-fare din România şi din Europa Centrală şi de Est a sărbătorit ieri, 21 noiembrie pasagerul cu numărul 50 de milioane, din istoria de 8 ani a companiei. Pasagerul norocos a călătorit de la aeroportul Varşovia Modlin spre Eindhoven. Ana Wilson, o poloneză ce locuieşte la Londra, pasagerul Wizz Air cu numărul 50 de milioane a fost recompensat cu oportunităţi nelimitate de călătorie timp de un an. 

“Suntem încântaţi să urăm bun venit la bord astăzi pasagerului cu numărul 50 de milioane, marcând o nouă etapă de dezvoltare a companiei. Fără îndoială, Wizz Air a devenit linia aeriană preferată a Europei Centrale şi de Est. Vom continua să oferim tarife foart scăzute şi servicii remarcabile pasagerilor noştri aflaţi în continuă creştere prin dezvoltarea reţelei de destinaţii din pieţele existente şi prin deschiderea de noi zone de operare. Dacă ne-au fost necesari 8 ani pentru a livra primele 50 de milioane de pasageri, ne vor fi necesari mai puţin de 4 ani pentru a transporta următoarele 50 de milioane” – a declarat Jozsef Varadi, CEO Wizz Air.

Captură foto: Daniel de Carvalho – Corporate Communications Manager Wizz Air,  Anna Wilson – pasagerul Wizz Air cu numărul 50 de milioane, Piotr Lenarczyk – specialist vânzări aeroporul Modlin

Bucuresti, 22.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *