free download 78 travel guides written by experts

Wizz Air a inregistrat 100.000 de membri in Wizz Xclusive Club

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low fare – low cost din România şi din Europa Centrală şi de Est a înregistrat membrul cu numărul 100.000 al noului său program de discount, Wizz Xclusive Club. Programul a fost lansat în urmă cu doar cinci luni, pe 31 martie 2011.

Până în acest moment, 100.000 de clienţi Wizz Air s-au înscris în programul de loialitate Wizz Xclusive Club şi au beneficiat de tarife reduse pentru mai mult de 440.000 de zboruri.

Membrii clubului provin din 50 de ţări, o treime locuind în Polonia sau Marea Britanie. Wizz Xclusive Club este de asemenea foarte popular şi în Ungaria, România, Italia, Germania, Ucraina şi Suedia.

Membrii clubului se bucură de următoarele beneficii:
1) Acces exclusiv la un pachet de bilete la preţuri promoţionale ce pot fi mai ieftine cu până la 10 Euro pe un singur zbor, faţă de preţul obişnuit
2) Accesul instant la tarifele preferenţiale pentru membrii clubului este asigurat imediat din momentul aderării la program.
3) Până la 9 pasageri pot fi incluşi în aceeaşi rezervare alături de un membru Xclusive Club şi pot beneficia de tarife reduse
4) Membrii Wizz Xclusive Club primesc oferte promoţionale dedicate aderanţilor
în cazul în care se înscriu la newsletter-ul Wizz Air

Wizz Xclusive Club, se poate achiziţiona prin wizzair.com sau la call center-ul Wizz Air şi porneşte de la 126 de lei, pe an.

Bucuresti, 01.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *