free download 78 travel guides written by experts

Winter of gentiliTEA la Wagner Arte Frumoase si Povesti

Pentru ca in perioada Sarbatorilor de iarna nu vei sti de unde sa alegi, pe ultima suta de metri, cadourile pentru parteneri, clienti sau prieteni, te anuntam ca la Wagner Arte Frumoase si Povesti poti comanda inca de pe acum obiectele tale personalizate.

Iata care sunt colectiile de iarna pe care vi le pregatim de pe acum:

Povesti cu zapada

Oraselul feeric, care apare ca lait-motiv in lucrarile Anei Wagner, este de data aceasta intr-o cromatica rece, de iarna.

Albastrul regal se imbina rafinat cu aurul si cu motivul fulgilor de nea intr-o compozitie simpla si eleganta, asezata de fiecare data pe coama delurilor inzapezite.

Bijuterii de seara

Aceasta colectie de bijuterii imbina in premiera pentru creatia Anei Wagner, patru materiale: portelanul pictat manual, pietrele semipretioase, piese metalice unicat de anticariat si cristalele.

Temele miniaturale de pe portelan spun parca povestea intregii bijuterii si reprezinta centrul de interes al compozitiei.

Visul ceaiului

Este o colectie de obiecte de portelan, destinate servirii ceaiului si decorate printr-o tehnica mixta de imprimerie si pictura manuala.

O tema ce te invita la visare, la intoarcerea in copilarie si la a-ti pune intrebari.

Este o colectie de obiecte cu surprize. Vei descoperi mici simboluri desenate pe unde nu va asteptati, mici surprize de aur pe unde nici nu ti le imaginezi.

Paretare

Paretarul este o bucata de pinza cusuta sau brodata de mina care se pune in casele taranesti pe perete, in scop decorativ.

Aceasta colectie, mai restrinsa, este compusa din obiecte realizate in tehnica mixta de imprimerie si pictura manuala.

Tema este inspirata din folclorul romanesc, in care am pastrat intocmai linia desenului taranului roman – artizan naiv dar pur – si sinceritatea textului care stirneste zimbetul dar te si poate pune pe ginduri.

Bucuresti, 12.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *