free download 78 travel guides written by experts

Windows 8 din 26 octombrie in magazinele Flanco

Flanco, alături de Microsoft, marchează lansarea Windows 8 în România prin oferte atractive pentru notebook-urile cu noul sistem de operare preinstalat şi demonstraţii gratuite de utilizare a noului sistemului de operare

Flanco, cel mai apreciat lanț de retail electro-IT, anunţă disponibilitatea produselor cu sistem de operare Windows 8 preinstalat, în magazinele din reţeaua sa, începând cu data de 26 octombrie 2012. Pentru a marca lansarea la nivel mondial a celui mai aşteptat sistem de operare, Flanco pregăteşte, alături de Microsoft, demonstraţii gratuite de utilizare a sistemului de operare Windows 8, punând la dispoziţia consumatorilor și oferte dedicate pentru notebook-uri. Ofertele includ și pachete cu Internet Vodafone gratuit timp de 1 an, la achiziţia oricărui notebook cu Windows 8 preinstalat.

“Fiecare lansare de sistem de operare Windows aduce cu sine o creștere a cererii pentru dispozitivele care îl integrează, de aceea mizăm pe pachetele cu reduceri și servicii de Internet gratuit, pentru stimularea vânzărilor de notebook-uri din ultimul trimestru. De altfel, notebook-urile reprezintă unul dintre principalele motoare de accelerare a pieței electroIT în lunile care urmează, alături de alte dispozitive din gamele IT&C, precum tabletele sau smartphone-urile.”, a declarat Cătălin Marin, Product Management Director Flanco.

Pentru a marca lansarea, în data de 26 octombrie, în intervalul orar 19:30-22:00, în magazinul din Sun Plaza, Flanco şi Microsoft vor desfăşura concursul „Câştigă cu Windows 8”, prin care primii 50 de cumpărători ai unui desktop/notebook/netbook/tabletă cu Windows 8 vor primi automat, pe baza unui voucher, un Xbox 360. În faza a doua a concursului, până pe 11 noiembrie, următorii 100 de cumpărători vor primi o reducere de 350 de lei la factura curentă.* De asemenea, pentru ca toţi cei interesaţi să afle cât mai multe informaţii despre noul produs, Flanco şi Microsoft vor desfășura o serie de demonstraţii în câteva magazine Flanco din Bucureşti şi din ţară, sub conceptul Device Days. Un grup de studenţi pasionați de IT vor susţine training-uri de utilizare Windows 8, pentru vizitatorii magazinelor Flanco din ţară.

Ofertele pregătite de Flanco pentru lansarea în magazine a Windows 8 numără următoarele atracţii:
– laptop Sony VAIO SVE1512E6EW.EE9, procesor Intel, 4GB memorie, hard disk 500 GB, sistem de operare Windows 8 – preț 2.499 lei
– notebook Acer V3, 4GB memorie, hard disk 320 GB, sistem de operare Windows 8 – preţ 1.999 lei
– laptop HP Pavilion G6-2230SQ, procesor I5 şi sistem de operare Windows 8 – preţ 3.299 lei
– laptop HP Pavilion G6-2210EQ, hard disk 750 GB, sistem de operare Windows 8 – preţ 2.449 lei

În plus, pentru utilizatorii Windows 7, pachetul de upgrade la Windows 8 va fi disponibil în ofertă până la 31 ianuarie 2013, la preţul de 60 de euro.

* Mai multe detalii, în magazinele Flanco şi pe www.microsoft.ro.

Bucuresti, 26.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *