free download 78 travel guides written by experts

Windows 10 ajunge la CEL.ro

CEL.ro anunta disponibilitatea sistemului de operare Windows 10 incepand cu data de 29 iulie. Utilizatorii Windows 7 si Windows 8.1 isi vor putea actualiza gratuit sistemele de operare daca vor descarca noul soft in primul an de la lansare.

Noutatile care vin odata cu lansarea Windows 10 includ un motor de căutare diferit şi un asistent digital cu comandă vocală, pe nume Cortana. Totodata utilizatorii vor putea sa foloseasca softul atat pe PC cat si pe telefon sau tableta.

Windows 10 aduce imbunatatiri si pentru pachetul Office, varianta 2016. Astfel, apar inovatii in ceea ce priveste o serie de aplicatii universale pentru Word, Excel si Power Point, disponibile separat.

Noul sistem de operare vine cu o inovatie: Functia Continuum adapteaza trecerea de la desktop la tableta, redimensionand ecranul si pictogramele si oferind un mod de lucru ideal.

La CEL.ro tableta Acer Switch 10 se transforma in patru moduri distincte care va permit sa efectuati mai multe sarcini in orice mediu. Dispozitivul vine cu sistemul de operare Windows 8.1, iar dupa data de 29 iulie veti putea face update-ul gratuit la Windows 10.

Tableta ASUS Transformer Book este un device ultraportabil compact care combina caracteristicile de productivitate ale unui laptop cu portabilitatea unei tablete – si puteti comuta intre cele doua intr-o clipa. Asus Transformer Book are de asemeni instalat Windows 8.1, iar upgrade-ul pentru Windows 10 poate fi facut dupa data de 29 iulie.

Cele doua tablete au bonus un hard disk extern Adata de 500GB.

Bucuresti, 28.07.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *