free download 78 travel guides written by experts

WildStar intra astazi in Open Beta; acces la joc 24/7, timp de 10 zile

Carbine Studios îi invită pe jucători să exploreze WildStar înainte de lansarea de la 3 iunie 2014

NCSOFT® și Carbine Studios™ au anunțat astăzi că WildStar®, jocul de tip MMO action-adventure sci-fi care urmează să fie lansat marți, 3 iunie 2014, a intrat acum în etapa Open Beta, iar gamerii îl pot juca 24/7 timp de 10 zile.

Deoarece un număr tot mai mare de jucători participă la beta, a fost inaugurat un nou datacentre european, pentru a permite o experiență de joc fără întreruperi. NCSOFT și Carbine Studios îi invită pe toți jucătorii să exploreze jocul WildStar, fie că sunt deja familiarizați cu legendara planetă Nexus, fie că fac primii pași în acest MMO.

Anunțul începerii Open Beta WildStar este însoțit de un nou trailer al jocului, care prezinta povestea jocului. Limita de nivel (level cap) a fost ridicată la 30, iar jucătorii europeni care și-au creat deja personaje vor putea să își continue aventurile pe serverele europene.

Cei care abia acum intră pentru prima data în lumea WildStar sunt invitați să viziteze www.wildstar-online.com/en/openbeta pentru instrucțiuni și acces la joc. Jucătorii care au participat în trecut la evenimente beta WildStar pot continua să joace prin autentificarea în conturile deja create.

Simultan cu începerea Open Beta WildStar, Carbine Studios va realiza un Livesteam de 30 de minute pe canalul Twitch (www.twitch.tv/wildstar), astăzi, 8 mai 2014, la ora 21:00 (ora României). Producătorii vor oferi informații despre stadiul de dezvoltare a jocului și ne vor spune de ce cred că WildStar va fi absolut demențial și va “perturba liniștea” în genul MMO.

Echipa va reveni pe Twitch vineri, 9 mai 2014, ora 21:00 (ora României) cu un Developer Livestream de șase ore în care vor prezenta în detaliu conținutul jocului, de la raid-uri la Warplots și un sneak peek al conținutului de nivel înalt din Open Beta, pentru ca apoi să răspundă la întrebările gamerilor, adresate prin oricare dintre site-urile de social media Facebook, Reddit, Tumblr, Twitter, Forums, Twitch, Vine și poate chiar și MySpace.

Calendarul evenimentelor:
· Open Beta WildStar, cu începere de joi, 8 mai 2014, ora 17:00 (ora României) până luni, 19 mai 2014, ora 09:59 (ora României). Acces la joc: 24/7.
· Developer Livestream #1 pe www.twitch.tv/wildstar, joi, 8 mai 2014, ora 21:00 (ora României)
· Developer Livestream #2 pe www.twitch.tv/wildstar, vineri, 9 mai 2014, ora 21:00 (ora României)

WildStar va fi disponibil din 3 iunie 2014 în două variante. Ediția Standard include jocul, 30 de zile de abonament și un obiect de decorațiune a casei din joc, pe temă Eldan. Pentru 70 de lei suplimentari, Ediția Deluxe a lui WildStar include toate elementele Ediției Standard și, suplimentar, un pachet consistent de exclusivități: Eldan Hoverboard, un costum unic, un titlu Eldan unic pentru jucător și un dye set Eldan în ediție limitată. Ediția Deluxe va fi SteelBook™ și va deveni disponibilă în magazine, în cantități limitate.

WildStar, precum și card-urile pre-plătite pentru abonamentul lunar de joc, sunt distribuite prin SKIN și sunt disponibile la precomandă în România în principalele magazine retail și online de specialitate. Pentru mai multe informații despre pre-comenzi, vizitați www.wildstar-online.com/en/preorder.

Bucuresti, 08.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *