free download 78 travel guides written by experts

Wiesana Delecta iti ofera o vara plina de racoare

“Wiesana delecta – câştigi pe loc o vară plină de răcoare” este titlul promoţiei pe care agenţia de marketing direct More Results Marketing o implementeaza în această perioadă pentru Orkla Foods România.

Începând cu a doua jumătate a lunii iunie până la sfârşitul verii, orice participant la promoţie poate castiga pe loc cu un premiu pe cât de râvnit în acest anotimp super fierbinte, pe atât de atractiv şi necesar. Mesajul câştigător te pune în posesia unui set complet de aer condiţionat (cu tot cu kit-ul de instalare)! Mecanismul promoţiei, simplu şi la îndemâna oricui, este disponibil pe cele 3 tipuri de sortimente de margarină Wiesana participante la promoţie (Delecta zi de zi 500g, Delecta uşor sărată 500g şi Delecta cu lecitină şi vitamine 500g) dar şi pe site-ul oficial al promoţiei – www.regulamentepromotii.ro, iar numărul total de premii oferite la aceasta promoţie este 300 de aparate! Promoţia Wiesana este comunicată pe etichetele promoţionale dezvoltate special pentru această  campanie, materiale promoţionale amplasate în magazine precum şi printr-un spot TV difuzat pe unele dintre cele mai importante staţii. Valoarea totală a premiilor oferite în această promoţie este de 214.800 RON. Echipa care a realizat a realizat acest proiect este compusă din: Adriana Dragomir – Brand Manager la Orkla Foods România, iar din partea  More Results Marketing: Bogdan Nicolae – Managing Partner şi Elena Niţu – Project Manager.

Bogdan Nicolae, Managing Partner la More Results Marketing a declarat: “Agenţia noastră este deja la a 60-a promoţie pe care o implementează anul acesta şi la peste 300 de când aceasta s-a înfiinţat. Rezultatele, care nu au întârziat să apară, recunosc, au fost întotdeauna pe măsura aşteptărilor clienţilor noştri: promoţii cu premii deosebite, mecanici simple dar inovative in acelasi timp, câştigători pe deplin mulţumiţi şi nu în ultimul rând clienţi mulţumiţi. Ne-am străduit tot timpul să le avem pe toate acestea, deopotrivă, şi am reuşit”.

Bucuresti, 16.08.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *