Wienerberger Romania a selectat PRAIS Corporate Communications pentru consultanta in comunicare

Wienerberger Sisteme de Cărămizi, lider naţional în piaţa de zidărie, a desemnat, în urma unui proces de selecţie, compania PRAIS Corporate Communications pentru servicii de consultanţă în comunicare.

“Ne-a convins experienţa îndelungată, creativitatea, precum şi perspectiva actuală a echipei PRAIS asupra dinamicii pieţei de materiale de construcţii din ţara noastră. Avem o viziune comună asupra modului în care vom răspunde aşteptărilor clienţilor şi partenerilor, comunicând despre calitatea şi inovaţia produselor noastre, eficienţa lor energetică, precum şi despre implicarea activă a echipei noastre în proiecte comunitare. Acestea sunt premisele pozitive care stau la baza colaborării noastre”, a declarat Corneliu Fecioru, membru în Consiliul de Administraţie al Wienerberger Sisteme de Cărămizi, Vânzări şi Marketing.

“Suntem fericiţi şi onoraţi de încrederea acordată de Wienerberger România. Pe parcursul celor 18 ani de când am înfiinţat PRAIS, am avut şansa să dezvoltăm vaste competenţe PR şi în domeniul industriei construcţiilor. Toată experienţa acumulată în acest domeniu este din acest an la dispoziţia partenerului nostru”, a declarat Silvia Bucur, Director General PRAIS Corporate Communications.

Bucuresti, 29.01.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *