free download 78 travel guides written by experts

White Image ofera servicii de e-mail marketing Parlamentului European

Agentia White Image anunta debutul colaborarii cu Biroul de Informare al Parlamentului European, prestigioasa institutie comunitara, urmand sa gestioneze o parte din comunicarea online cu publicul prin intermediul unui newsletter.

Parlamentul European este prezent in fiecare dintre statele membre ale Uniunii Europene prin intermediul birourilor de informare (27 de birouri si 6 antene). Una dintre principalele functii ale acestor reprezentante locale este sa informeze reprezentantii presei si opinia publica in general, cu privire la activitatile curente ale institutiei la nivel de comisii, plen, precum si de a comunica rolul si misiunea acestei institutii europene.

Incepand din luna martie agentia White Image va facilita comunicarea prin email a Biroului de Informare al Parlamentului European din Romania cu mass-media si toti cetatenii interesati de activitatea acestui for institutional, asigurandu-se ca acestia sunt informati cu privire la activitatile institutiei, cu evolutiile politice si legislative din cadrul Parlamentului European.

White Image se va ocupa de realizarea si distributia mesajelor electronice catre toti cei care doresc sa primeasca informari periodice legate de activitatea Parlamentului European. Newsletterul Biroului de Informare al Parlamentului European din Romania va contine comunicate, articole pe diverse teme de interes, informari de presa, anunturi, evenimente si linkuri utile, avand scopul de a creste gradul de cunoastere despre Parlamentul European si Uniunea Europeana in general.

Despre Parlamentul European

Parlamentul European este singura adunare parlamentara multinationala din lume aleasa prin vot universal si singura institutie a Uniunii Europene supusa, din iunie 1979 votului direct al cetatenilor. Cei 736 de deputati care formeaza Parlamentul European sunt alesi pe o perioada de 5 ani de catre alegatorii din cele 27 de state membre ale Uniunii Europene, in numele a 500 de milioane de cetateni. Ultimele alegeri europene au avut loc in iunie 2009, iar urmatoarele se vor desfasura in 2014.

Despre White Image

White Image este lider in solutii customizabile de email marketing, gestionand anual un volum de peste 300 milioane de emailuri. Preocupata de dezvoltarea unei platforme software puternic specializata, capabila a face fata celor mai mari provocari ale mediului online, White Image se concentreaza pe crearea de instrumente de analiza inovative si este dedicata deliverabilitatii si celor mai inalte standarde din email marketing.

White Image este singura companie romaneasca de email marketing recompensata la nivel international cu premiul Gold Consumer in competitia anuala MarketingSherpa si este implicata in proiectele internationale din domeniu.

In portofoliul White Image, se regasesc cele mai mari companii din Romania: auto (Dacia, Renault, Porsche Romania), bancar/asigurari (ING, OTP Bank), consultanta/training (TMI, Ensight, Horvath&Partners), retail (Altex, MEDIA GALAXY, Flanco, Flamingo, Panasonic, eMAG), publisheri online (dailybusiness.ro), fashion (Avon, Quelle), farmaceutice (Farmaciile Dona), publishing (Publimedia/Ziarul Financiar, Business Magazin, ProTV Magazin, The One; Intact/Jurnalul National, Financiarul, Revista Felicia; Grupul Realitatea-Catavencu, Grupul Edipresse).

Bucuresti, 15.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *