free download 78 travel guides written by experts

White Image lanseaza 7w – primul instrument de integrare a email marketingului cu social media

White Image anunta lansarea, pe platforma sa de email marketing, a primul instrument ce permite integrarea campaniilor de email marketing cu social media: 7W.

7w este noul instrument creat si dezvoltat de White Image si destinat specialistilor din marketing si comunicare pentru a raspunde interesului crescut al acestora de a integra componenetele de social media in campaniile desfasurate prin email.
“In 2009, la nivel international, aproximativ 39% dintre marketeri au folosit social media in strategiile de crestere a bazelor de date. In conditiile in care multi marketeri sunt inca atrasi de numerele mari, cei care au folosit si folosesc social media au descoperit ca acestea ofera mult mai multa calitate decat cantitate, in ceea ce priveste cresterea listelor”, spune Andrei Georgescu, managing partner White Image.
7w este primul instrument care:
· permite multiple strategii de integrare a emailului cu social media
· permite share-uirea contentului din email in principalele retele sociale (Twitter, Facebook, LinkedIn, MySpace, Digg )
· masoara in detaliu impactul contentului share-uit.
7w inseamna who, what, why, when, where, whom, whose si, pentru a raspunde acestor intrebari, are 3 servicii incorporate:

– 7w social media integration permite abonatilor sa share-uiasca informatia din newsletter, cu un singur click, in cele mai importante retele sociale, oferind marketerilor toate statisticile de care au nevoie pentru a crea o strategie in jurul social media.

– 7w social content pune la dispozitie experienta White Image ce permite gestionarea automata sau controlata individual, pentru fiecare retea sociala, a contentului care urmeaza a fi share-uit de fiecare persoana, doar cu un singur click, direct in retele precum: Facebook, Twitter, LinkedIn.

– 7w social follow-up ofera posibilitatea targetarii, cu un singur click, a abonatilor cei mai activi in comunitatile online sau a celor dintr-o anumita comunitate online

Pentru mai multe detalii, vizitati //7w.ro/ .

Bucuresti, 07.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *