free download 78 travel guides written by experts

White Image face email marketing pentru Hostway Romania

La inceputul lunii august, White Image a demarat colaborarea cu Hostway Romania, cel mai mare furnizor de hosting din Romania. White Image va fi responsabila de trimiterea si gestionarea informarilor prin email catre clientii Hostway, precum si de administrarea bazelor de date.

Pe langa comunicarea cu clientii Hostway, White Image va trimite informari si catre clientii Blogway, un serviciu adiacent, de blog instant si complet administrat, cu domeniu .ro.

Hostway a ales White Image pentru solutiile specializate propuse, dar si pentru experienta de care a dat dovada in gestionarea de conturi pentru cele mai mari companii din Romania.

“I-am contactat pe cei de la White Image pentru ca voiam sa aflam daca serviciile pe care le ofera se ridica la inaltimea portofoliului de clienti acumulat. Cand i-am intalnit, a fost usor sa ne dam seama ca inteleg bine domeniul si au cunostinte tehnice detaliate. Aceste lucruri ne-au dat incredere in ei si am facut impreuna un proiect de test. Rezultatele au fost foarte bune si ne-am hotarat sa continuam. Ce ne-a placut la ei? In afara de faptul ca te poti baza pe know-how-ul lor, sunt foarte deschisi si proactivi. Te tin informat si urmaresc proiectul cu grija pana la capat. E o surpriza placuta sa vezi o agentie atat de dedicata clientilor ei”, spun oficialii Hostway Romania.

Newsletterele Hostway si Blogway vor avea tematici diferite de la o editie la alta, scopul fiind de a-i informa pe clienti de beneficiile pe care li le ofera compania.

Bucuresti, 17.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *