free download 78 travel guides written by experts

Whirlpool lanseaza in Romania cea mai silentioasă masina de spalat rufe cu incarcare superioara

Whirlpool este companie premiată Energy Star, pentru contribuţia la protecţia mediului şi eliminarea noxelor generate de consumul casnic

Whirlpool a adus în România noua maşină Top Loader Green Generation care, datorită tehnologiei unice ZEN, este cea silenţioasă de pe piaţă, oferind cea mai bună clasă de consum, A++. Având o capacitate de încărcare de 6kg per spălare şi o deschidere amplă a uşii de 195 mm, maşina  de spălat asigură rezultate excepţionale de spălare şi pentru cele mai delicate rufe în doar 40cm.

“Odihna este la fel de importantă ca şi hrana, lipsa acesteia putând duce la oboseală şi chiar performanţe intelectuale scăzute. Pentru odihna şi dezvoltarea corespunzătoare a copiilor noştri am inovat tehnologia ZEN, care înseamnă mai puţine vibraţii şi evident mai puţin zgomot” a declarat Mioara Bolozan, Director Marketing Whirlpool România. „Top Loader Green Generation este practic prima maşină de spălat rufe de acest gen cu sistem direct drive, având un regim de spălare foarte silenţios de numai 51 db, la un program normal cu 1200 rpm ” a mai adăugat ea.

Maşina de spălat silenţioasă a devenit o necesitate într-o familie cu copii sau chiar într-o locuinţă situată la bloc. Tehnologia ZEN este o caracteristică exclusivă a maşinilor de spălat Whirlpool cu încărcare superioară, asigurând silenţiozitate maximă pe parcursul întregului ciclu de spălare. Maşinile de spălat ZEN înglobează şi tehnologia Al 6-lea Simţ, care recunoaşte mărimea fiecărei încărcături, ajustând automat detergentul şi balsamul şi garantând cantitatea corectă de apă.

Datorită dimensiunilor sale reduse, are o lăţime de numai 40 cm, maşina de spălat ZEN ocupă mai puţin spaţiu pe orizontală. În plus, designul atrăgător exprimat prin liniile rotunjite o încadrează perfect în orice încăpere, fie că vorbim de baie, bucătărie sau hol.

Modelele din gama Top Loader Green Generation sunt dotate cu un sertar de detergent tratat Microban. Ele includ şi afişaj electronic, sistem de distribuire uniformă a încărcăturii, sistem „Eco Ball” pentru eficientizarea consumului de detergent, programare întârziată de până la 24 de ore şi 14 programe de spălare, dintre care 4 speciale: SuperECO, Clean+, Articole Negre, Jeans.

Maşina de spălat ZEN utilizează cu aproximativ 20% mai puţină energie în comparaţie cu maşinile standard clasa A. Maşina cu încărcare superioară este disponibilă în magazinele partenerilor Whirlpool, la preţul recomandat de 2400 Ron, tva inclus.

Bucuresti, 29.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *