free download 78 travel guides written by experts

Wetterbest® lanseaza Gladiator, profil de tigla metalica de tip roman

Compania Depaco, unul dintre liderii industriei locale de sisteme pentru acoperişuri, a lansat Wetterbest® Gladiator, un sistem de învelitori metalice unic în România. Inspirat din eleganța acoperișurilor clasice mediteraneene, Gladiator aduce în prim plan profilul roman cu simetrie faţă de axa longitudinală. Durata medie de viață a produsului este de 50 de ani, fiind potrivit deopotrivă pentru construcţii noi, cât şi pentru lucrări de renovare. Garanția este de 10 ani pentru vopseaua pe bază de poliester și de 30 de ani pentru vopseaua pe bază de poliuretan.

Beneficiul aspectului elegant este completat de robustețea mecanică specifică sistemelor de învelitori Wetterbest®. În varianta bimodulară, noul produs permite montajul în zig – zag, ușor și rapid, inovația constând în faptul că nu se mai întâlnesc în aceeași zonă patru module de țiglă metalică, ci doar trei. Astfel, modulul din stânga și cel din dreapta se pot îmbina perfect și se pot monta indiferent de poziție, unul sub sau deasupra celuilalt. Nu în ultimul rând, un avantaj important este faptul că pierderile de material sunt mai mici decât în cazul ţiglei metalice clasice. Cu cât un acoperiş este mai complicat, cu atât consumul de ţiglă metalică la nivel procentual este mai mic. Astfel, clienţii Wetterbest® au posibilitatea să achiziţioneze un produs premium la un preţ asemănător cu cel al unui produs clasic.

                         

“Noul profil se adresează în special clienţilor care își doresc un design prin care să iasă în evidență, dar care le oferă totodată beneficii funcționale foarte importante: fiabilitate, etanșeitate și rezistență. Prin lansarea noului produs, compania noastră devine singurul producător autohton de patru profiluri distincte de țiglă metalică: Wetterbest® Wind, Wetterbest® Plus, Wetterbest® Classic şi Wetterbest® Gladiator. Și vom continua să investim în produse de calitate, inovatoare, care să răspundă cererii în creștere de sisteme premium de învelitori”, a declarat Dragoş Irimescu, inginer proiectant, Director General Depaco.

Caracteristici tehnice Wetterbest® Gladiator:
· Materie primă – Oțel galvanizat la cald prevopsit, ArcelorMittal Germania
· Grosime – Cel puțin 0,5 mm
· Strat protecție Zinc – 225 g
· Strat protecție vopsea – Poliester lucios – 25 μm, poliester mat – 35 μm, poliuretan mat 50 μm
· Culori RAL – Toate culorile disponibile în paletarul Wetterbest
· Lățime totală – 1200 mm
· Lungimă pas țiglă – 350 mm
· Înălțime ondulă țiglă – 30 mm
· Înălțime ambutisare pas țiglă – 20 mm
· Distanța la șipcuire – 350 mm
· Panta minimă la montaj – 14°

Detalii despre noul produs sunt disponibile pe www.wetterbest.ro.

Bucuresti, 11.09.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *