metalshow

Westhouse Group a demarat lucrarile

la complexul rezidenţial Oasis Residences

Dezvoltatorul imobiliar Westhouse Group a lansat oficial astăzi primul său proiect rezidenţial – Oasis Residences, amplasat în zona de nord a oraşului Constanţa, pe malul lacului Siutghiol, ca urmare a demarării lucrărilor de construcţie la acest proiect. Finalizarea complexului este programată pentru luna decembrie 2009. Oasis Residences se desfăşoară pe o suprafaţă de 27.100 metri pătraţi de teren, din care peste 8.000 de metri pătraţi sunt destinaţi spaţiilor verzi de recreere, terenurilor de joacă pentru copii, unui teren de tenis, unei alei de promenadă de-a lungul lacului Siutghiol, unui debarcader şi unui spaţiu de ancorare pentru ambarcaţiunile rezidenţilor. De asemenea, în cadrul proiectului vor fi integrate un restaurant, un centru spa şi două piscine. Toate acestea au fost gândite special pentru a oferi locuitorilor beneficiile unei vieţi relaxante, într-o combinaţie ideală între natura înconjurătoare şi facilităţile moderne ale complexului.

Ansamblul este compus din 10 clădiri, în regim Subsol + Parter + 5, 7 sau 10 etaje şi aduce în total 409 apartamente noi pe piaţă, de tip studio, apartament cu 2 camere, apartament cu 3 camere, penthouse. Acestora le corespund 415 locuri de parcare subterane şi supra-terane.

Apartamentele vor avea o suprafaţă construită cuprinsă între 48 şi 180 de metri pătraţi, în funcţie de numărul de camere şi de suprafaţa teraselor aferente. Preţurile de vânzare pornesc de la 56.600 euro pentru o garsonieră, 97.300 euro pentru un apartament cu 2 camere, 101.000 euro pentru un apartament cu 3 camere şi 276.000 euro pentru un penthouse, sume fără TVA, şi variază în funcţie de suprafaţa locuinţei, de orientarea clădirii faţă de panorama spre lac, zona în care aceasta este amplasată, dar şi de finisajele pentru care locatarii optează.
Din punct de vedere administrativ, complexul dispune de o facilitate foarte importantă, cunoscută sub denumirea de Building Management System (BMS), un program de eficientizare a serviciilor de exploatare a clădirilor. Cele mai importante caracteristici ale BMS sunt: reglarea în mod inteligent a consumului de energie şi căldură, administrarea eficientă a iluminatului spaţiilor comune din interior si exterior, managementul securităţii ansamblului rezidenţial. Apartamentele beneficiază de încălzire în pardoseală, pe sistem electric, în băi şi bucătării.

Prin dimensiunea şi facilităţile sale, Oasis Residences îşi propune să însemne mai mult decât un complex rezidenţial, Oasis Residences creează oportunitatea evoluţiei întregii comunităţi locale. De altfel, întreaga zonă în care va fi construit proiectul este în plină expansiune şi va beneficia de investiţii importante, atât private cât şi din partea autorităţilor locale, care au în plan mai multe proiecte turistice inedite, precum dezvoltarea zonei de agrement nautic sau construirea unui oraşel lacustru pe lacul Siutghiol.

Pentru dezvoltarea acestui proiect rezidenţial, Westhouse Group colaborează cu parteneri de top: Formation Architects din Londra si AluDesign ca arhitecţi, PCMG Northbridge – compania care asigură project managementul întregului ansamblu, Rotary Construct – compania de construcţie, Colliers International ca agent exclusiv prin care se vor realiza tranzacţiile de vânzare a apartamentelor.

Bucuresti, 27.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *