free download 78 travel guides written by experts

WENDY vine la Minimax

La Minimax, în regalul de desene animate al lunii octombrie, avem o explozie de veselie cu multe lucruri bune şi utile de învăţat.

Poveştile frumoase, educative, pline de acțiune și umor sunt relaxante şi îi călăuzesc pe copii şi părinţi deopotrivă într-o lume minunantă.

Wendy, vine la Minimax! Acest serial este cu adevărat special, frumos și instructiv, punând mare accent pe iubirea pentru animale dar si pe prietenia din timpul adolescenţei.

Wendy

Minimax va difuza cele 26 de episoade a câte 24 de minute, începând cu 1 octombrie de la ora 16:30.

Wendy

Original Title: Wendy

Premiera: 01 octombrie la ora 16:30

A sosit Wendy! Eroina noastră de 15 ani se pricepe foarte bine la cai, iar acum poţi participa şi tu la aventurile ei de neuitat, pline de romantism şi voie bună! Wendy trăieşte într-o şcoală de călărit, organizată de tatăl ei, iar viaţa ei este plină de vise, legate mai ales de competiţiile cu caii. O asemenea competiţie nu este lipsită nici de bârfe şi rivalităţi, dar desigur, prietenia este mai presus de toate acestea. Pe lângă tema cailor, puteţi afla şi cum îşi petrec Wendy şi prietenii ei zilele, seria deciziilor bune şi rele, iar poveştile captivante vă pot ajuta să vă descurcaţi în lumea complicată a adolescenţei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *