metalshow

wellaton – ofera un plus de tinerete parului tau

4  atribute ale unui păr cu aspect tânăr doar cu o vopsea-cremă

Dorinţa de a arăta mereu tinere ne determină să avem grijă de felul în care arătăm. Acest lucru presupune îngrijirea tenului, prevenirea apariţiei ridurilor, a cearcănelor sau a petelor provocate de expunerea la soare. Dar aceste elemente nu reprezintă totul. Părul frumos, plin de viaţă, este un element esenţial în definirea tinereţii. Care sunt atributele unui păr cu aspect tânăr? Culoarea, vitalitatea, strălucirea şi catifielarea naturală. Acum poţi redobândi cele patru atribute ale părului cu aspect tânăr cu ajutorul vopselei-cremă Wellaton.

A avea grijă de frumuseţea noastră presupune a avea grijă şi de felul în care arată părul. Apariţia firelor albe nu reprezintă singurul semn al pierderii frumuseţii naturale şi a tinereţii. Lipsa de strălucire, aspectul poros sau uscat al firului de păr nu sunt, nici ele, menite să ne bucure. Indiferent de vârstă, ele determină apariţia a numeroase nemulţumiri. Experţii în îngrijirea părului de la Wella consideră că principalele atribute ale unui păr cu aspect tânăr sunt: culoarea, strălucirea, vitalitatea şi catifelarea naturală. Vopseaua-cremă Wellaton permite redobândirea celor patru semne ale părului cu aspect tânăr şi menţinerea lor pentru o perioadă îndelungată.

Culoarea
Pe măsură ce înaintăm în vârstă, melanocitele, celulele responsabile cu producerea pigmentului care determină culoarea firului de păr, lucrează din ce în ce mai puţin. Acest fapt duce la apariţia firelor albe sau la pierderea intensităţii culorii iniţiale a părului.
Wellaton te ajută să dai timpul înapoi şi să redobândeşti aspectul tânăr al părului. Pigmenţii de înaltă calitate ai vopselei-cremă Wellaton pătrund adânc, dar delicat, în structura firului de păr, unde se unesc pentru a forma molecule mai mari, asigurând astfel o acoperire de 100% a firelor albe şi o culoare de durată.

În plus, Wellaton îţi oferă posibilitatea de a alege între 26 de nuanţe, de la blond deschis şi până la negru. Gama Wellaton cuprinde şi trei colecţii speciale: Roşu Special, Blond Special şi Ciocolată.

Cele patru nuanţe din gama Roşu Special (55/46 – Roşu exotic, 66/46 – Roşu cireaşă, 66/56 – Prună şi 77/44 – Roşu vulcanic) conţin pigmenţii unici de culoare, patentaţi de Wella, Pyrazol 5. Aceştia sunt molecule care au o densitate mai mare, astfel încât determină nuanţe mai intense de roşu, care durează mai mult.
Gama Blond Special (12/0 – Blond special luminos şi 12/1 – Blond special cenuşiu) asigură obţinerea unor nuanţe de blond fermecătoare, pline de strălucire şi vitalitate.
Colecţia de Ciocolată de la Wellaton îţi propune trei nuanţe intense şi strălucitoare de maro, la fel de tentante precum ciocolata:  Ciocolată amăruie (6/77), Ciocolată cu lapte (6/73) şi Ciocolată cu caramel (8/74).

Strălucirea
Pe măsura trecerii timpului, părul devine mai uscat şi deteriorat, pierzând din strălucirea naturală. Reflexele atrag atenţia reprezentând, în acelaşi timp, un indicator al sănătăţii şi condiţiei firului de păr. Moleculele de culoare Wellaton se distribuie uniform de-a lungul firului de păr, conferindu-i o culoare vibrantă. Reducând expunerea firului de păr la radiaţia UV, formula vopselei-cremă Wellaton permite protejarea firului şi menţinerea aspectului strălucitor al acestuia.

Catifelarea naturală
Un păr frumos, catifelat, îţi dă încrederea şi strălucirea de care ai nevoie pentru a începe ziua cu zâmbetul pe buze. Odată cu înaintarea în vârstă, condiţia părului se deteriorează.
Formula Wellaton este îmbogaţită cu esenţe de palmier de cocos, care ajută la o mai bună îngrijire a părului. În plus, Wellaton are o consistenţă cremoasă, ce permite o aplicare uniformă de la rădăcină la vârfuri. Astfel, părul îşi recapătă nivelul natural de catifelare, redevenind delicat şi plăcut la atingere până la următoarea vopsire.

Vitalitatea
Când ai un păr frumos te simţi în largul tău, eşti mai veselă, “te trezeşti la viaţă”. Dar, în acelaşi timp, părul poate fi o oglindă a stărilor fizice şi psihice. Vârsta şi oboseala pot duce la pierderea vitalităţii părului – acesta devine greu de aranjat, pierzând din flexibilitate. După vopsire, cuticulele se închid, iar firul de păr devine mai suplu. În plus, Wellaton conferă o culoare vibrantă şi de durată, care pune în valoare flexibilitatea şi unduirile părului. Cu Wellaton, părul tău prinde viaţă!  

Wella, expertul în îngrijirea părului, îţi redă părul dintre semnele unui păr cu aspect tânăr cu ajutorul unui singur produs: vopseaua-cremă Wellaton, pentru ca tu să te bucuri de forţa de seducţie a culorii, vitalităţii, strălucirii şi catifelării naturale a părului.  
                                       
Vopseaua-cremă Wellaton:
·    Te ajută să păstrezi aspectul tânăr al părului;
·    Îi conferă părului tău: culoare, strălucire, catifelare naturală şi vitalitate;
·    Asigură o acoperire de 100% a firelor albe;
·    Conţine esenţe de palmier de cocos;
·    Te ajută să îţi protejezi părul de radiaţia UV;
·    Este disponibilă în 26 de nuanţe;
·    Îţi propune 3 colecţii speciale: Roşu Special, Blond Special şi Ciocolată.

Bucuresti, 30.11.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *