free download 78 travel guides written by experts

Weekend plin de energie la ROMEXPO: demonstratii sportive, cantece si reduceri la produse

intre 29 mai si 1 iunie

La inceput de vara la ROMEXPO vor avea loc doua evenimente adresate publicului larg care isi propun sa fie un start al sezonului estival. Bucurestenii sunt asteptati intre 29 mai si 1 iunie in Pavilionul Central ROMEXPO sa participe la TIBCO – Targul international de bunuri de larg consum si KIDEX – Expozitia de produse si servicii pentru bebelusi, viitoare mamici, parinti si copii.

Timp de patru zile ROMEXPO se va transforma in punctul central pentru reducerile semificative oferite in cadrul celor doua evenimente. Toti cei care vor trece pragul TIBCO si KIDEX vor avea de ales dintre o multitudine de oferte: de la bijuterii, cosmetice, accesorii, decoratiuni si pana la haine si jucarii pentru copii, si cu siguranta vor pleca multumiti.

Pe langa expozitia cu vanzare, activitatile conexe vor anima atmosfera. Astfel, in cadrul Festivalului Cireselor cei mai talentati dintre copii isi vor demonstra aptitudinile pentru muzica, parintii vor beneficia de sfaturi importante in ceea ce priveste alimentatia sau cum pot imbunatati dictia si prezenta scenica a celor mici, iar weekend-ul va fi dedicat activitatilor sportive.

Demonstratii de step, aerobic, kangoo-jumps si gymstick vor fi oferite sambata si duminica de catre instructorii prezenti pe scena amplasata in fata Pavilionului Central. In plus, pasionatii de sport vor mai avea la dispozitie mese de tenis si mini-terenuri de fotbal, terenuri de tenis, baschet, badminton, Frisbee, iar un alt punct de atractie va fi “Proiectul Sotronia”.

Pentru cei care nu vor sa incerce activitatile sportive, sunt disponibile o multime de alte activitati, desene pe asfalt, dar si plimbarile cu masinile de epoca vor fi un rasfat bine-venit.

Tot in aceasta perioada la ROMEXPO vor mai avea loc targul de carte Bookfest (28 mai – 1 iunie) si Targul de Produse Traditionale.

Programul de vizitare al evenimentelor este:
· 29-31 mai 2014: intre 10.00-19.00
· 1 iunie 2014: intre 10.00-18.00
Intrarea este libera!

Pentru mai multe detalii despre evenimente, accesati: www.romexpo.ro.

Bucuresti, 15.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *