free download 78 travel guides written by experts

Weekend de senzatie la Antena 1

Supershowurile “X Factor” şi “În puii mei” au ţinut din nou telespectatorii în faţa micilor ecrane

Weekendul aceasta, telespectatorii au rămas aproape de Antena 1! Distracţia a fost la cote maxime atât sâmbăta cu supershowul X Factor, cât şi duminică cu “În puii mei”, emisiune prezentată de carismaticul Mihai Bendeac.

X Factor s-a clasat şi sâmbătă, 22 octombrie, pe primul loc în topul preferinţelor telespectatorilor, atât la nivelul targetului comercial al Antenei 1, cât şi în rândul publicului din mediul urban. Astfel, la nivelul targetului all urban, emisiunea s-a situat în vârful clasamentului audienţelor înregistrând pe tronsonul orar 20.20-23.45, un rating de 4.9 % si 12.8 % cotă de piaţa. X factor a fost lider de piata şi la nivelul targetului 15-54 urban înregistrând un rating de 5.8% si 17.5% share.

În cadrul acestei ediţii, atât cei trei juraţi, cât şi concurenţii au trecut prin momente de tensiune maximă. Fiecare membru al juriului a devenit mentorul uneia dintre cele trei categorii în care au fost împărţiţi participanţii. Astfel, Adrian Sînă va coordona categoria de concurenţi cu vârste peste 25 de ani, Mihai Morar va fi mentor la categoria de concurenţi cu vârste sub 25 de ani, iar Paula Seling va sprijini concurenţii din categoria grupuri.

În etapa din concurs prezentată sâmbăta aceasta, participanţii din fiecare categorie au mers în vizită la casa juratului care le va fi îndrumător şi au petrecut împreună două zile la finalul cărora patru finalişti din fiecare categorie au fost aleşi. Pentru evaluarea concurenţilor, alături de cei trei juraţi au venit Laurenţiu Duţă, Alexandra Ungureanu şi Alexander Rybak. După o selecţie dură au mai rămas doar 12 nume care se vor lupta pentru titul de X Factor şi marele premiu oferit de Orange, 200.000 de euro:
· Categoria sub 25 de ani. Mentor: Mihai Morar. Concurenţi: Andrei Leonte, Irina Florea, Nicolae Ovidiu Nae şi Antonia Filip
· Categoria peste 25 de ani. Mentor: Adrian Sînă. Concurenţi: Cristian Parmac, Diana Hetea, Iulian Vasile, Alin Văduva
· Categoria grupuri. Mentor: Paula Seling. Concurenţi: T&L, Refresh, X treme, Duo Voice

Săptămâna următoare, cei 12 concurenţi rămaşi în luptă se vor confrunta cu emoţiile galelor live. Acestea vor fi organizate ca spectacole de muzică live, iar în centrul atenţiei vor fi cele 12 vedete, finaliştii concursului. Pe lângă votul juriului, un cuvânt important de spus îl vor avea telespectatorii care îşi vor putea vota concurenţii preferaţi.

Dumincă, 23 octombrie, supercomedia a revenit la Antena 1. Cele mai iubite personaje din România s-au reîntors pe micile ecrane pentru o ediţie incendiară a showului “În puii mei”! În minutul de aur, 21:02, 1.261.000 de telespectatori din mediul urban urmăreau “În puii mei” , emisiunea înregistrând un vârf de audienţă de 10.8% rating şi 23.4% cotă de piaţă.

Astfel, telespectatorii s-au întâlnit cu personajele lor preferate: doctorul Bacalbaşa şi pacienţii săi, Connect-R şi Alex Velea care au dat examenul de BAC alături de Delia Matache, Momâie şi Gogâie, meşteri la domiciliu, Raluca Bădulescu în oraş, la cină şi generalul Surdu care pleacă în vacanţă.

Tot în această duminică, Florin Salam, interpretat de Mihai Bendeac, Harry Potter şi un reporter curios au făcut echipă în cea mai recentă ediţie a showului “În puii mei”. Teancuri de bani au curs, lăutarii au cântat, iar umorul a fost la el acasă! Nici scheciurile vintage nu au lipsit din această ediţie, Mihai Bendeac avându-l ca invitat pe îndrăgitul actor George Ivaşcu. Pentru duminica viitoare, Mihai Bendeac va pregăti din nou numeroase surprize pentru telespectatorii Antena 1, momente inedite, scheciuri amuzante, dar şi secvenţe muzicale.

Sursa:GfK Romania S.R.L.
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de către departamentul Research Antena 1
Analiza este făcută pe targeturile:15-54 urban şi all urban
Perioada: 22-23 octombrie 2011

Bucuresti, 24.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *