free download 78 travel guides written by experts

Wednesday at LOFT

A Gentleman’s choice.

Alături de LOFT, Jack Daniel’s vrea să facă ziua de miercuri cea mai aşteptată zi a săptămânii pentru cei care nu pot pleca acasă după job fără două-trei ore de socializare de calitate.

Este alegerea celor care vor să se bucure de fine dining într-o atmosferă intimă şi care vor să încerce cocktail-uri noi pe bază de Gentleman Jack, făcute de barmanul Giannis Petris.

Cu ocazia lansării noului concept, Giannis Petris, venit special în România pentru acest eveniment, a împărtăşit secrete din spatele barului cu barmanii Loft, pe care i-a încurajat  atât să promoveze serile de cocktail-uri în rândul clienţilor, cât şi să le ofere acestora ocazia să experimenteze diferite reţete care pot fi incluse în categoria băuturilor aperitiv.

În plus, în fiecare seară de miercuri, prietenii Jack vor fi trataţi aşa cum se cuvine şi din punct de vedere muzical, cu live-uri de excepţie.

Giannis Petris

Născut în 1981, în Atena, Giannis Petros Petris, este la a doua generaţie de barmani din familia sa. A început să lucreze în baruri încă din ’98 având ocazia să studieze cu legendarul barman englez Ben Reed.

Viaţa lui s-a schimbat complet când a decis să deschidă Pere Ubu şi-a îndeplinit visul de a crea primul bar de neo-cocktail-uri din Atena. A urmat mai apoi o şcoală de cocktail-uri în Tokyo, care i-a schimbat modul de a vedea lucrurile din spatele barului, de la noi idei la noi moduri de servire.

Oferă consultanţă pentru Funky Gourmet (www.funkygourmet.com), un restaurant de 2 stele Michelin din Atena şi Opso Restaurant (www.opso.co.uk), un local foarte cunoscut din Londra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *