free download 78 travel guides written by experts

Webvertise Web design lanseaza un nou site

Oricine poate vizita nou lansatul site www.belpaso.ro. Webvertise web design a reusit astfel sa incheie un nou proiect de lansare a unor site-uri. Site-ul isi asteapta vizitatorii cu ospitalitate. Care este castigul maxim adus de site? Cel mai mare avantaj al unui vizitator al site-ului www.belpaso.ro este usurinta de a lua o decizie. Astfel, pe site produsele sunt insotite de texte descriptive, au imagini din mai multe unghiuri, pretul prezentat este cel cu TVA. Dar poate cel mai important element in usurinta de a lua o decizie este faptul ca pe site sunt foarte multe modele si pot fi vazute rapid. Bogatia ofertei este compensata de paginile in care sunt multe produse. Vizitatorii afla astfel rapid despre produsele de pe site.

Cum arata un internaut dupa ce a vizitat site-ul www.belpaso.ro? Foarte probabil este un pic mai fericit, pentru ca scopul pentru care a intrat pe site este foarte probabil sa fi fost atins. Astfel, pe site vizitatorii pot gasi produsele dorite, le pot compara si comanda. Urmeaza confirmarea comenzii si produsele sunt livrate dupa ce sunt platite.

Site-ul www.belpaso.ro poate fi navigat usor datorita structurii intuitive create de Webvertise Web design in colaborare cu clientul. In acest sens, in meniul din partea stanga se afla cele doua categorii de produse: Posete (fie ele Casual sau Elegante) si Incaltaminte (Pantofi, Sandale, Cizme). In partea de sus a site-ului vizitatorii pot observa meniul ce contine elemente ca si Companie, Produse, Branduri, Ajutor, Promotii si Contact.

Pentru Iulian DRAGOMIR, director vanzari pentru Webvertise, colaborarea Webvertise cu Belpaso a inceput ca urmare a unor compatibilitati. "Pentru Belpaso distinctia unei tinute este combinatia dintre o pereche de pantofi si o poseta de cea mai buna calitate. La aceasta se adauga un design foarte bun. Similar, pentru Webvertise un site bine realizat este o combinatie intre designul de calitate si programarea web reusita. Se adauga la acestea optimizarea pentru motoarele de cautare si rezultatul este un site deosebit" a declarat Iulian DRAGOMIR.

Compania Belpaso a apreciat ca web site-ul realizat de Webvertise are un design reusit. Mai presus insa de partea grafica, site-ul se poate mandri cu o optimizare pentru motoarele de cautare foarte buna. In primul rand, site-ul are o harta a site-ului. Este un lucru pe care echipa Webvertise pune un accent deosebit. Apoi fiecare pagina are continutul site-ului (in principal textul, dar si imaginile) este optimizat pentru Google, iar fiecare pagina are un link construit optim din punct de vedere al motoarelor de cautare. S-a pus accent si pe cuvinte cheie, descrierea paginilor, si un titlu unic pentru fiecare pagina in parte.

Bucuresti, 17.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *