free download 78 travel guides written by experts

Webvertise Web design a lansat www.med-as.ro

Compania de web design si optimizare pentru motoarele de cautare Webvertise anunta astazi lansarea de succes a www.med-as.ro. Pe site se pot gasi informatii despre clinica medicala Med-As.

Ce este Med-As? Reteaua de clinici medicale Med-As si-a inceput activitatea in anul 2003. Atunci s-a deschis prima clinica medicala in Bucuresti, Med-As Gabroveni, si reteaua s-a extins ulterior in fiecare an. Astazi Med-As este prezenta in 5 locatii diferite in Bucuresti, dar si in Giurgiu si Pitesti.

Ce face din Med-As o organizatie de succes? Desigur, in succesul Med-As conteaza mai multi factori: dotarile moderne, profesionalismul cadrelor medicale, daruirea personalului, cultura organizationala solida. Toti acestia sunt factori importanti in reusita Med-As. Insa mai presus de toate este grija fata de oameni a personalului Med-As. Aceasta cultura organizationala puternic orientata spre oameni poate fi observata cu usurinta din exterior.

Ce certificari are Med-As? Med-As este detinatoarea unei certificari de calitate ISO 9001:2001, iar laboratoarele Med-As sunt amenajate conform celor mai recente reglementari in domeniu, acreditate RENAR (ISO 17025/2005).

Cum evalueaza un internaut timpul petrecut pe site si cum decide daca vizita pe site a fost benefica sau nu? Costurile pentru un internaut in ceea ce priveste timpul pot fie evaluate doar de el. Va putem insa prezenta care sunt beneficiile internautului si care este avantajul sau in urma vizitei pe site. Astfel, putem discuta despre o structura reusita a informatiei, un design aerisit si echilibrat, o grafica bine corelata cu continutul. Noi credem ca rezultatul evaluarii timpului petrecut pe site este pozitiv.

Odata cu site-ul www.med-as.ro, Webvertise a lansat astazi inca 4 site-uri Med-As:
– Med-As Professional: www.med-as-professional.ro
– Med-As Gabroveni: www.med-as-gabroveni.ro
– Med-As Imagistica: www.med-as-imagistica.ro
– Laboratoarele Med-As: www.med-as-laboratoare.ro
Speram sa descoperiti lucruri placute pe fiecare din aceste site-uri.

Olivian BREDA lucreaza ca si specialist in optimizare pentru motoarele de cautare (SEO) in Webvertise Web design. Conform lui Olivian BREDA, optimizarea mai multor site-uri ale aceluiasi grup prezinta particularitati. "In primul rand, este evident mai usor sa optimizezi cinci site-uri pentru cinci domenii de actvititate distincte, mai degraba decat sa optimizezi un singur site pentru cinci domenii distincte. Insa, pe de alta parte, efortul pentru a optimiza intreaga retea de site-uri este nevoie sa fie si el sustinut. Am avut oportunitatea sa aflu lucruri noi lucrand la www.med-as.ro, si speram sa furnizam clientului rezultate cuantificabile" a mai spus Olivian BREDA.

Med-As a apreciat ca web site-ul realizat de Webvertise Webdesign are un design reusit. Mai presus insa de partea grafica, site-ul se poate mandri cu o optimizare pentru motoarele de cautare foarte buna. In primul rand, site-ul are un meniu al site-ului din care se poate ajunge usor in majoritatea paginilor. Este un lucru pe care echipa Webvertise Web design pune un accent deosebit. Apoi fiecare pagina are continutul site-ului (in principal textul, dar si imaginile) este optimizat pentru Google, iar fiecare pagina are un link construit optim din punct de vedere al motoarelor de cautare. S-a pus accent si pe cuvinte cheie, descrierea paginilor, si un titlu unic pentru fiecare pagina in parte.

Bucuresti, 27.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *