metalshow

Webstyler ia primul shortlist pentru Romania la Golden Drum Interactive

Webstyler este prima agentie din Romania shortlistata la Golden Drum Interactive, fiind nominalizata pentru lucrarea ring tone-ul “alo… 322. Vreau presedintele inapoi!”

“Ma bucur ca prin acest shortlist Romania sparge gheata in zona interactive la unul dintre cele mai importante festivaluri de advertising, cum este Golden Drum. Sunt, de asemenea, incantat ca juriul a apreciat o solutie inovativa, aceasta lucrare fiind practic publicitate generata de consumator, ce a avut un puternic efect viral – au fost descarcate peste 10.000 de ring tone-uri. Avand in vedere interesul din ce in ce mai mare in zona web al marketerilor, sunt convins ca asta e doar inceputul”, a declarat Bogdan Niţu, Director General Webstyer. Lucrarea shortlistata la Golden Drum Interactive face referire la binecunoscutul 322 si a facut parte din campania de Referendum pentru presedintele suspendat Traian Basescu. Campania a pus accent pe implicarea publicului, ring tone-ul “alo.. 322” putand fi descarcat de pe site-ul www.basescu.ro
(//www.basescu.ro/index.php?o=pentru_tine)

Webstyler este agentia web a anului 2006 la Internetics. Agentia a fost infiintata in anul 2000 si are in portofoliu clienti precum Grupul Tiriac Auto, Ursus Breweries, Nokia, Unilever, Boom, Altex, Ferrero. Webstyler ofera servicii integrate de marketing online (strategie, campanii de publicitate interactive, achizitionare de spatiu media, planificare media, e-mail marketing, campanii virale si jocuri online) si dezvoltare web (planificare stategica, grafica si dezvoltare web si managementul continutului).

Bucuresti, 5.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *