free download 78 travel guides written by experts

Webstyler este prima agentie interactiva din Romania

finalistă la Cannes Lions

Webstyler este prima agenţie interactivă din România shortlistată la Cannes Lions, la categoria Media Lions, Best Use of Internet/New Media.

Lucrarea cu care participă Webstyler este ringtone-ul “Alo… 322? Vreau preşedintele înapoi!” şi face parte din campania 360 realizată de GMP la referendumul din mai 2007 împotriva demiterii preşedintelui Traian Băsescu. Campania a pus accent pe implicarea publicului, ringtone-ul “Alo.. 322” putând fi descărcat de pe site-ul www.basescu.ro
„Suntem foarte bucuroşi pentru această nominalizare care, după Silver-ul de la Portoroz, este încă o confirmare a valorii campaniilor interactive create de Webstyler. Faptul că suntem pe shortlist este deja un mare câştig, însă credem că putem să aducem acasă cel de-al treilea leu pentru România”, spune Bogdan Niţu, General Manager Webstyler.

Agenţia interactivă full-service Webstyler a fost înfiinţată în anul 2000 şi are în portofoliu clienţi precum Coca-Cola, Nokia, Grupul Ţiriac Auto, URSUS Breweries, Altex. Webstyler a fost desemnată agenţia anului în ultimii 2 ani la Internetics.
Pentru mai multe detalii, accesaţi www.webstyler.ro

Bucuresti, 16.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *