free download 78 travel guides written by experts

WebStock – cel mai important eveniment de blogging & web 2.0 din Romania

Prezentari interactive despre web 2.0, dezbateri despre blogging, gala celor mai bune proiecte online – toate aceste initiative vor avea loc la WebStock 2008, un eveniment complex dedicat celor mai “in voga” concepte din domeniul online – blogging si web 2.0.
Evenimentul  este organizat de Evensys in parteneriat cu Vodafone si sponsorizat de LG si Adobe si va avea loc la Howard Johnson Grand Plaza Hotel din Bucuresti pe data de 3 octombrie. La finalul evenimentului se va desfasura Web 2.0 Awards, prima competitie dedicata celor mai importante proiecte din mediul online romanesc.

WebStock va consta intr-o serie de conferinte si seminarii care vor aborda subiecte de actualitate din Internetul romanesc. In prima parte a zilei vor avea loc succesiv doua conferinte, urmate apoi de doua sesiuni de seminarii. Evenimentul este dezvoltat pe modelul “unconference”, in care participantii la seminar vor avea un rol activ in dezbateri, creand un context propice schimbului de idei si informatii relevante.

Conferintele vor oferi participantilor acces atat la rezultatele celui mai important sondaj dedicat blogging-ului in Romania – RoBloggers Survey 2008 cat si la informatii de ultima ora despre oportunitatile de dezvoltare ale proiectelor Web 2.0 locale.
Totodata, vor fi organizate seminarii care vor aborda, intr-un mod interactiv si aplicat, subiecte de actualitate pentru comunitatea online precum integrarea blogurilor in campaniile de comunicare sau implicarea blogurilor in activitati de responsabilizare sociala. De asemenea, cei prezenti la seminarii vor avea ocazia de a descoperi care sunt noile tehnologii si aplicatii pentru Web 2.0 si cum poate deveni telefonul mobil un centru multimedia.

"Ne bucuram sa sustinem primul eveniment de tip "unconference" din Romania dedicat blogging-ului, publishing-ului online, dezvoltatorilor si designerilor web, precum si initatiativelor antreprenoriale din zona web 2.0. Vodafone  incurajeaza dezvoltarea  acestor domenii prin sustinerea celor mai valoroase si inovatoare proiecte. Ne dorim ca evenimente precum Webstock sa contribuie la promovarea ideilor locale in pas cu  tendintele internationale", a spus  Lidia Solomon, Director Corporate Communications, Vodafone Romania.

 “Dorim sa oferim participantilor ocazia de a contribui la realizarea agendei. Workshop-urile vor fi sustinute de diverse grupuri de bloggeri si/ sau dezvoltatori din zona web 2.0 pe teme de interes actuale. Important de subliniat este ca Webstock promoveaza ideile locale”, a dezvaluit Cristian Manafu, Managing Partner, Evensys, din culisele celui mai inovativ eveniment dedicat Internetului.
La finalul conferintelor WebStock va avea loc o ceremonie de premiere a proiectelor noi si inovative din blogosfera romaneasca. Competitia va cuprinde mai multe categorii, printre care Video Sharing, Digital Storage, Mobile, Video & Music, Social Networking, Social Networking etc.

Mai multe detalii despre evenimentele WebStock & WebAwards 2008 sunt disponibile accesand www.webstock.ro

Bucuresti, 11.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *