free download 78 travel guides written by experts

Webstock Awards – prima competitie de proiecte si idei web 2.0

Cele mai bune proiecte si aplicatii web 2.0 din Romania vor avea sansa de a participa la prima competitie de acest gen – Webstock Awards, care va avea loc in cadrul Webstock 2008, un eveniment complex dedicat celor mai “in voga” concepte din domeniul online – blogging si web 2.0. Competitia isi propune sa reuneasca pasionatii de web 2.0, care au creat ceva deosebit fata de proiectele existente de ani de zile in mediul online local. La Webstock Awards pot participa toate proiectele lansate deja pe piata – oficial, beta, private beta – de cel putin o luna, care au inregistrat o activitate pe site si care aduc cel putin o componenta web 2.0. Inscrierea in competitie este gratuita si va avea loc perioada 8 – 19 septembrie.

Proiectele inscrise trebuie sa se incadreze in una din cele 11 categorii disponibile in cadrul competitiei –  publishing, utility, viral, social networking, user generated content, video & audio, company & brand blogs, blogging campaigns, digital storage, content aggregation sau altele.

Vor fi luate in considerare doar acele proiecte create de companii romanesti sau cetateni romani. Sunt admise si proiecte dezvoltate in parteneriat roman – strain. Un proiect nu poate candida la mai multe categorii.

“ Web 2.0 Awards este prima competitie de proiecte si idei web 2.0 din Romania. Dupa o perioada de intensa dezvoltare a mediului online local, este nevoie de un cadrul oficial in care cele mai bune proiecte sa primeasca recunoasterea pe care o merita. Competitia va oferi participantilor sansa relationarii si consolidarii colaborarilor intre specialisti in mediul online si bloggeri recunoscuti. Cel mai important aspect consta in faptul ca Web 2.0 Awards promoveaza ideile locale”, a afirmat Cristian Manafu, Managing Partner, Evensys.

Competitia Webstock Awards are doua etape (preselectia si jurizarea finala) si doua echipe de jurizare diferite, formate din jurnalisti si specialisti online. Prima faza de preselectie va avea loc in perioada 20 – 24 septembrie si va fi sustinuta de jurnalisti IT&C, care vor avea ca misiune validarea intrarilor in concurs si alegerea a cel mult 10 inscrieri per categorie pentru jurizarea finala. Jurizarea finala se va face intre 25 si 30 septembrie in functie de anumite criterii, printre care amintim originalitate, design-ul, structura, navigabilitate si functionalitatea, relevanta si interactivitatea.

Webstock 2008 este un eveniment organizat de Evensys in parteneriat cu Vodafone si sponsorizat de LG si Adobe si va avea loc la Howard Johnson Grand Plaza Hotel din Bucuresti pe data de 3 octombrie. WebStock va consta intr-o serie de conferinte si seminarii care vor aborda subiecte de actualitate din Internetul romanesc.

Mai multe informatii despre categorii si despre conditiile de participare sunt disponibile accesand www.webstock.ro.

Bucuresti, 12.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *