metalshow

Website-ul TNT = “cel mai bun site corporativ din Europa”

Website-ul corporativ al TNT (//group.tnt.com) se află pe primul loc în topul celor mai bune site-uri corporative din Europa. Clasamentul a fost realizat de către Hallvarsson & Halvarsson, cea mai renumită companie în domeniul cercetării şi monitorizării site-urilor de internet, care a remarcat site-ul TNT pentru „excelenţă în domeniu”. Studiul se efectuează anual şi are în vedere website-urile celor mai importante  companii de pe continent (pentru 2006, la cercetare au participat 174 dintre cele mai mari companii).

"Suntem foarte mândri că, pentru al doilea an consecutiv, website-ul TNT este considerat cel mai bun site al unei companii din Europa. Transparenţa este esenţială pentru construirea unei relaţii de încredere cu clienţii, angajaţii şi toţi ceilalţi parteneri ai noştri.

Considerăm că un web site bogat în informaţii, actualizat şi accesibil este un element important al comunicării cu toţi aceşti parteneri.", a declarat Peter Bakker, CEO al TNT.
Studiul din acest an a pus accent pe interactivitate, criteriile esenţiale fiind elementele de tipul podcast-urilor (modalităţi de comunicare special construite pentru platformele I-Pod), rapoartelor on-line şi serviciilor RSS. Cele 124 de criterii luate în considerare în cadrul cercetării au fost extrase din analiza răspunsurilor la un chestionar completat de peste 400 de analişti financiari, investitori şi jurnalişti din presa economică, din 25 de ţări.

Pentru a afla mai multe detalii asupra clasamentului, vă invităm să vizitaţi: www.webranking.nu.

Bucuresti, 27.11.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *