free download 78 travel guides written by experts

Webinar, o videoconferinta despre creativitate

PRIME România anunţă desfăşurarea celei de-a treia ediţii a evenimentului Webinar: “Creativity in the Digital Era”, care va avea loc pe 16 ianuarie, începând cu orele 19:00, la Biblioteca Metropolitană, în Sala Auditorium (Strada Tache Ionescu, nr. 4, zona Piaţa Amzei).

Prin intermediul Skype vom lua legătura cu Perry Fair, Preşedinte şi Director de Creaţie la JWT Atlanta, Dallas şi Houston, care va vorbi despre creaţia publicitară în era digitală. Pentru a facilita interacţiunea dintre public şi invitatul de peste ocean la videoconferinţă va participa în calitate de moderator Monica Rădulescu, Digital Stretegic Planner la Cohn & Jansen JWT.

Advertising-ul digital este un domeniu vast şi complex, aflat într-o continuă schimbare. Pentru a progresa în acest domeniu, ai nevoie atât de pregătire cât şi de creativitate. Abordarea acestui subiect de către Perry Fair, Preşedinte şi Director de Creaţie al JWT Atlanta, Dallas şi Houston, reprezintă pentru participanţii o oportunitate de a-şi îmbunătăţi cunoştinţele din sfera publicităţii digitale, întrucât vor putea prelua informaţii utile de la un specialist care se bucură de recunoaştere internaţională. Conferinţa îşi propune tratarea următoarelor subiecte: importanţa storytelling-ului în era digitală, vizualurile în era digitală, creativitatea în advertising-ul digital, advertising interactiv, viralitatea în advertisingul digital, însoţite de execuţii şi studii de caz premiate la Cannes Lions, Clios, Ciclope International Awards, London International Awards, D&AD, One Show şi Effie Award.

După formularea concluziilor aferente, videoconferinţa se va încheia cu o sesiune de întrebări şi răspunsuri.

Pentru a participa la eveniment, trebuie să trimiteţi un email cu numele, facultatea la care studiaţi, anul de studiu şi numărul de telefon la adresa webinar@primeromania.ro, până la data de 15 ianuarie, ora 23:59. Numărul locurilor este limitat. Preţul biletului este de 10 lei.

{mosimage}Pentru că ne propunem ca Webinarul să devină un punct de referinţă pentru tinerii studenţi şi pentru a sărbători trei ani de videoconferinţe cu specialişti de talie internaţională precum Wilcox şi Grunig, începând cu această ediţie evenimentul are o nouă identitate vizuală.

Webinar: “ Creativity in the Digital Era” este susţinut de partenerii: Tipro Printing, Cofetaria Tottis şi de partenerii media: IQads, StartUb, EdWeb, Ambition, PR România, ABC Antreprenori, PRwave, Webcultura, Gen90, BuzzCamp, TVCity, Studenţie.ro şi Student din provincie.

Bucuresti, 13.01.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *