free download 78 travel guides written by experts

Webcast-ul TVR, premiat de Eurowebbys

Transmisia live pe internet realizată de TVR a fost desemnată de fanii Eurovision Song Contest şi vizitatorii site-ului Eurowebbys 2007 (//www.eurowebbys.com/) drept cel mai bun serviciu webcast al unei selecţii naţionale, în cadrul acestui eveniment muzical. La aceeaşi categorie au mai fost nominalizate webcast-urile televiziunii suedeze (SVT), norvegiene (NRK), islandeze (RUV) şi irlandeze (RTE). De asemenea, vizitatorii site-ului şi fanii Eurovision au nominalizat www.tvr.ro printre cele mai bune patru site-uri dedicate acestui eveniment.

Aceste premii au fost create pentru a încuraja site-urile care se dedică fenomenului Eurovision şi acţiunilor ce au loc în jurul acestui eveniment. În 2007, peste 7.500 de fani internauţi ai Eurovisionului au făcut nominalizări pentru cele mai bune site-uri dedicate. Rezultatele finale, adică premiile, reflectă voturile a aproape 500.000 de internauţi care şi-au marcat propriile preferinţe de pe shortlist-ul oferit de primii 7.500 de fani.

Site-ul Televiziunii Române a fost relansat în data de 23 aprilie, cu o grafică şi o structură nouă, în care se pune mai mult accentul pe conţinut, atât sub formă de text, cât şi video.

Bucuresti, 1.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *