metalshow

Web Designer

Nume companie: Business Media Group

Titlu post: Web Designer

Cerinte postului: Persoana cautata va avea ca obiective conceperea si  crearea layout-urilor pentru site-uri web, si dezvoltarea campaniilor de promovare pentru aceste site-uri.

Cerintele pentru acest post sunt experienta in dezvoltarea conceptelor si in pregatirea layout-urilor, intelegerea ergonomiei web, cunoasterea principiilor layout-ului de web, culorii si esteticii (demonstrate de portofolio). Sa fie o persoana flexibila, cu atitudine pozitiva si sa poata lucra individual sau in echipa. Este in avantaj daca are cunostinte de teoria culorii si ilustratie.

Se cer cunostinte de Macromedia Dreamweaver, Adobe Photoshop, Macromedia Fireworks si Macromedia Flash. Prezinta avantaj cunoasterea HTML.

Persoana de contact – la care se trimit cv-urile: Persoana cautata de noi seamana cu tine ? Atunci trimite CV-ul si portfoliul la marketing@bmg.ro cu subjectul “Design BMG” si in scurt timp te vom contacta pentru un interviu.

Deadline aplicare anunt: 2 martie 2007

Alte detalii/precizari importante: Descrierea firmei: Business Media Group este un grup de presa independent infiintat in anul 1995. In prezent grupul de presa are in portofoliu urmatoarele divizii: divizia de publishing (business: Biz, Business Review, Campaign, BusinessWeek, The WorkBook; life-style: Autocar, Stuff), divizia de evenimente (Zilele Biz, evenimentele Business Review Forum, AD”OR, Strategic, evenimentele BizAcademy) si divizia de carte de afaceri (Lovemarks, BlogMarketing).

Beneficii:

–    pachet salarial atractiv;
–    implicarea in proiecte creative;
–    mediu de lucru placut si dinamic;
–    dezvoltare profesionala.

Tipul ofertei: full-time
Oras: Bucuresti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *