free download 78 travel guides written by experts

WD anunta semnarea unui parteneriat cu Milestone,

pentru dezvoltarea de solutii de supraveghere video

WD®, companie a Western Digital si lider mondial in materie de stocare, anunta semnarea unui parteneriat cu Milestone Systems, companie specializata in dezvoltarea de aplicatii dedicate supravegherii video.

Software-ul Milestone Arcus™ Surveillance va fi disponibil initial pe dispozitivele NAS WD My Cloud® Business Series, urmand ca ulterior sa fie realizate implementari si pentru seria My Cloud Expert.

Milestone Arcus™ este o platforma software dedicata supravegherii video, conceputa pentru a fi integrata in dispozitive hardware, precum NAS-urile WD My Cloud. Integrarea aplicatiilor in dispozitivele WD cu My Cloud OS 3 permite transformarea unitatilor NAS in adevarate sisteme de inregistrare de clipuri video. Prin simpla descarcare a aplicatiei Milestone prin intermediul My Cloud App Store, utilizatorii vor putea instala un numar maxim de 16 camere, fiind oferite cu titlu gratuit licente pentru primele doua camere conectate la produsele My Cloud Business. Licente suplimentare pot fi achizitionate atat prin WD Store, cat si prin partenerii autorizati WD.

“Tehnologiile de ultima generatie au extins aria de utilizare a sistemelor de supraveghere video. WD si Milestone se concentreaza pe dezvoltarea unei solutii de supraveghere video simple, care sa poate fi instalata rapid si care sa poata functiona optim pentru perioade lungi de timp, de cativa ani. Supravegherea video este doar una dintre verticalele in care pot fi folosite cu succes modelele My Cloud, acestea fiind utilizate si ca solutii de back-up sau ca centru de transmitere de date”, a declarat Sven Rathjen, Vice President Marketing pentru WD Content Solutions business.

"Suntem mandri de semnarea parteneriatului cu WD, care are drept scop punerea la dispozitie a unei solutii de supraveghere video bazata pe sistemele NAS My Cloud. De acum, clientii WD se pot bucura de o instalare facila si rapida a unui soft de supraveghere video, de un proces automat de detectie al camerelor si de o interfata intuitiva. Platforma permite, de asemenea, accesarea stream-urilor de oriunde, oricand, inclusiv prin intermediul dispozitivelor mobile”, a declarat Lars Nordenlund, Vice President al Incubation and Ventures in cadrul Milestone Systems.

Noul sistem de operare My Cloud OS 3 este disponibil pentru descarcare si instalare incepand cu luna septembrie a anului curent.

Despre WD

WD, o companie a Western Digital, este un inovator pe termen lung si lider in industria de stocare. Compania produce hard disk-uri fiabile, de inalta performanta si discuri solide. Printre categoriile de produse pentru care WD este lider de piata se numara: echipamente si sisteme de stocare, produse de retea, media playere si solutii software care ajuta oamenii din toata lumea sa salveze, stocheze, protejeze date si sa le distribuie usor prin intermediul mai multor tipuri de echipamente. WD s-a infiintat in 1970 si are sediul central in Irvine, California.

Pentru mai multe informatii, vizitati website-ul companiei www.wd.com.

Despre Milestone Systems

Milestone Systems este liderul global al industriei de platforme IP software open pentru video management, compania fiind fondata in 1998 si operand acum ca o companie independenta, parte a grupului Canon. Tehnologia Milestone este usor de gestionat, fiabila, asa cum s-a dovedit in mii de instalari la clienti si ofera alegeri flexibile pentru hardware de retea si integrari cu alte sisteme. Distribuite prin parteneri in peste 100 de tari, solutiile Milestone ajuta organizatiile sa-si gestioneze riscurile, sa protejeze oamenii si bunurile, sa-si optimizeze procesele si sa reduca costurile.

Pentru mai multe informatii vizitati www.milestonesys.com.

Bucuresti, 15.09.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *