Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Wave Division sustine Gala Tinere Talente a Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei

Compania a sponsorizat ediţia a 5-a a programului anual destinat susţinerii celor mai promiţători tineri artişti din domeniul muzicii clasice şi al artelor plastice

Compania Wave Division, una dintre cele mai mari agenții de BTL full service din România, s-a numărat printre sponsorii ediţiei a cincea a Galei Tinere Talente, desfăşurată pe data de 19 noiembrie, la Biblioteca Naţională a României.

În cadrul galei de luni seară, Alteţa Sa Regală Principesa Margareta a României a înmânat diplomele Tinere Talente celor 28 de artişti, din domeniul artelor plastice şi al muzicii clasice, bursieri ai Fundaţiei Principesa Margareta a României în anul 2012. La eveniment au participat peste 200 de invitaţi, personalităţi din mediul de business şi cultural.

“Suntem onoraţi că putem susţine primii paşi în carieră ai acestor tineri talentaţi şi ne bucurăm că putem contribui la maximizarea şanselor lor de a-şi vedea împlinit visul de a se consacra. Aceşti tineri au nevoie de sprijinul şi aprecierea noastră, a tuturor. A investi în tânăra generaţie înseamnă o deschidere spre viitor, o pregătire a valorilor de mâine, crez pe care Wave Division şi-l asumă cu convingere. Artiştii pe care i-am văzut în această seară ne îndreptăţesc să sperăm într-un viitor plin de speranţe şi promisiuni de succes pentru România”, a declarat Al Kamara, CEO Wave Division.

Prin programul naţional Tinere Talente, Fundaţia Principesa Margareta a României oferă burse de studiu, mentorat şi oportunităţi de promovare celor mai promiţători tineri artişti români din domeniul muzicii clasice şi al artelor plastice, aflaţi la început de carieră şi în imposibilitatea de a se dezvolta pe viitor din motive financiare. În 2012, Fundaţia Principesa Margareta a României a oferit 28 de burse de studiu, pentru 14 muzicieni şi 14 artişti plastici.

Bucuresti, 23.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *