free download 78 travel guides written by experts

Wave Division, prima agentie de consumer engagement din Romania, ce recunoaste importanta

protejarii mediului, implementand norma carbon neutralitate prin intermediul Carbon Solutions Global Ltd.

Wave Division, în parteneriat cu Carbon Solutions Global Ltd., face primii pași înspre adoptarea unei politici de business carbon neutre.

Compensare parțială a amprentei de carbon Wave Division

Carbon Solutions Global Ltd. susține Wave Division în adoptarea unei politici prietenoase cu mediul înconjurător, oferind astfel servicii de calcul și compensare a amprentei de carbon pe anul 2013. Parteneriatul încheiat în luna februarie 2014, include calcularea și compensarea parțială a amprentei de carbon operaționale pentru anul 2013, compensarea amprentei de carbon a site-ului //www.wavedivision.ro/ și a paginii de Facebook https://www.facebook.com/WaveDivision precum și susținerea proiectelor desfășurate de către Wave Division și compensarea emisiilor cu efect de seră ale acestora. Această inițiativă face parte din politica de responsabilizare socială a afacerilor grupului Wave Division.

Certificatele de carbon, achiziționate pentru compensarea amprentei de carbon a site-ului și a paginii de Facebook , provin din Proiectul “Centrala Eoliana Çanakkale” implementat în Turcia, în apropierea legendarului oraș Troia (detalii). Ca rezultat al implementării acestui proiect, va fi produsă o cantitate de energie alternativă celei din rețeaua tradițională, generând o reducere anuală de 54.758 tone de CO2e. Compensarea parțială a amprentei de carbon operaționale pentru anul 2013 va susține Proiectul Eolian “Hebei Yuxian”, implementat în China, în urma căruia sunt estimate a fi reduse 111.243 tCO2 din emisiile anuale de carbon (detalii).

Prin susținerea acestor proiecte verzi, Wave Division se implică în procesul de reducere semnificativă a impactului negativ propriu asupra mediului înconjurător. Procedurile de calcul ale amprentei de carbon şi transparența retragerii certificatelor au fost verificate de către organismul internațional de certificare Bureau Veritas.

Carbon Solutions Global va sprijini Wave Division în procesul de management al emisiilor nocive pe viitor și are ca scop reducerea acestora cu cel puțin 10% pentru anul 2014.

Carbon Solutions Global

Carbon Solutions Global Ltd. (CSG), firmă de consultanţă pe probleme legate de mediu, înfiinţată la Londra, este o companie care oferă consultanță de specialitate și management de proiect, fiind în același timp cel mai inovator jucător din industria internațională a reducerii emisiilor de carbon. Rolul Carbon Solutions Global în sectorul ecologic se datorează modelului de afaceri pe care îl promovează. Acest model este capabil să determine o mișcare de anvergură în ceea ce privește adoptarea unui stil de viață sustenabil, cu emisii dăunatoare reduse, atât la nivelul societății cât și în mediul de afaceri.

Compania sprijină atât persoanele fizice cât şi deținătorii de afaceri să monitorizeze și să-și compenseze amprenta de carbon, sprijinind astfel o serie de proiecte verzi din toată lumea.

Pe lângă aceste activități, Carbon Solutions Global inițiază proiecte de ecologizare a agriculturii în România și sprijină dezvoltarea de tehnologii noi, ecologice.

Constantin Bogdan Popa, Managerul Carbon Solutions Global Ltd., filiala România, declară:
“Suntem foarte încantați de parteneriatul cu Wave Division, una dintre cele mai reputate agenţii de publicitate din România. Știam că sunt implicați în proiecte de responsabilitate socială alături de United Way și ne bucură faptul că nu au ignorat responsabilitatea față de mediul înconjurător. Sperăm să avem o colaborare de lungă durată și împreună, prin puterea exemplului, să motivăm și pe alții să adopte o astfel de atitudine sustenabilă și prietenoasă cu mediul. Ținta Carbon Solutions Global pentru 2014 este să reuşească implementarea primelor proiecte locale alături de partenerii noștri.”

Bucuresti, 28.02.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *