free download 78 travel guides written by experts

Wave Division a sustinut lansarea proiectului “Muzeul Tuturor”, dezvoltat de Muzeul Grigore Antipa

Wave Division a susținut evenimentul de lansare a proiectului "Muzeul Tuturor", dezvoltat de Muzeul Național de Istorie Naturală "Grigore Antipa" prin care se facilitează accesul persoanelor cu dizabilități la patrimoniul cultural al muzeului. Special pentru acest eveniment, care a readus în prezent deschiderea muzeului de acum 100 de ani, Wave Divison s-a ocupat de logistică, asigurând pro bono implementarea și organizarea efectivă a evenimentului.

„Mulțumim în mod special companiei Wave Division pentru susținerea evenimentului de lansare a proiectului pentru persoanele cu dizabilități "Muzeul Tuturor". Este încurajator să știi că poți oricând să te bucuri de sprijinul unor companii care împărtășesc și susțin financiar proiectele noastre, așa cum a fost și cazul acestui proiect. Suntem onorați de acest parteneriat, care sperăm să devină o tradiție.” – a declarat Diana Ion, responsabil proiect din partea Muzeului Grigore Antipa.

„Ideea de a susține un astfel de proiect dezvoltat de Muzeul ”Grigore Antipa” prin care se facilitează accesul persoanelor cu dizabilități la patrimoniul cultural al muzeului ni s-a părut plină de originalitate. Am acceptat cu mare plăcere să luăm parte la un astfel de proiect prin implementarea și organizarea efectivă a evenimentului. Ne bucurăm că există astfel de inițiative și că prin aportul nostru putem ajuta oamenii cu dizabilități să se bucure de patrimoniul cultural al muzelui.” – a spus Al Kamara, CEO Wave Divion.

Bucuresti, 09.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *