Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast
Shadow

Water ways: DIESEL se asociază cu brandul de echipament nautic Sea-Doo pentru a lansa o nouă colecție capsulă

Vara aceasta, DIESEL prezintă o nouă colaborare pentru colecția de costume de baie, realizată în parteneriat cu Sea-Doo.

Recunoscut la nivel global ca lider mondial în materie de personal watercraft, Sea-Doo – originar din Quebec, Canada – este o emblemă pentru vremea călduroasă ȋn ceea ce priveşte distracția pe apă. Celebrități precum Rihanna, Beyoncé, DJ Khaled, Lewis Hamilton și Gigi & Bella Hadid au fost văzute bucurându-se peste tot în lume de echipamentul nautic produs de Sea-Doo.

DIESEL x Sea-Doo costume baie

Sea-Doo și ADN-ul Diesel se suprapun: ambele sunt recunoscute pentru invoație, calitate, creativitate și pentru spiritul rebel. Colecţia capsulă DIESEL x Sea-Doo împinge limitele acestor trăsături într-o linie bine definită, centrată pe perioada anilor ‘90, atât ȋn ceea ce priveşte costumele de baie pentru femei și bărbați, cât și linia ready-to-wear.

Punctul central al parteneriatul este logoul: o hibridizare a însemnelor DIESEL și Sea-Doo, combinate pentru a înfățișa o abordare grafică modernă și vibe-ul hidrodinamic actual. Fiecare piesă a colecției va afișa acest logo unit. Colecția capsulă reprezintă alegerea perfectă pentru o vară cu atitudine sportivă – indiferent dacă eşti un surfer de valuri mari, un explorator al adâncurilor, un înotător sau un “profesionist” ȋn statul la plajă.

Designul aparte al pieselor pentru femei include costume de baie întregi inspirate din competițiile de surf, precum și mix-and-match bikinis. Acestea sunt disponibile, ȋn principal, în palete color block cu tratamente în două tonuri sau efecte tie-dye. Gama de culori include negru, roz, portocaliu, albastru şi mov. Modelele prezintă inserţii de fermoare și curele cu logoul colecției. Sunt incluse şi piese precum cycling shorts şi crop-tops.

Piesele cheie din colecția pentru bărbați includ patru stiluri de short-uri de baie, fiecare cu printuri color-block îndrăznețe. Principalele nuanțe sunt: negru, albastru, verde, oranj, roz și mov. Tricourile complementare și hanoracele amplifică estetica anilor ’90 cu ilustrații grafice care evocă designul echipamentelor nautice Sea-Doo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *