free download 78 travel guides written by experts

Warcross vol.1 Jucător. Vânător. Hacker. Pion

Marie Lu
Editura Corint – Leda Edge

Hideo Tanaka este un tânăr care a inventat un joc, când avea treisprezece ani, care l-a facut miliardar. Emika este o tânără care locuiește împreună cu prietena ei. Fata primește un anunț lipit pe ușă cum că va fi evacuată pentru neplata chiriei. Încearcă să prindă pe cineva care pariase ilegal pe Warcross, jocul inventat de Haideo, dar ratează.

Tristă, dezamăgită, își ia pauza de la grijile zilnice și se joacă. Așa cum fac, zilnic, milioane de oameni din lume. Ceva se întâmplă însă, iar Emika este contactată chiar de Hideo și invitată la… Tokio. Aici, află ulterior, va participa la niște jocuri faimoase – un campionat anual. Ce se întâmplă mai departe vă las pe voi să aflați citind romanul.

warcross

„Unii spun că Warcross este doar un joc stupid. Alții, că e o revoluție. Dar, pentru mine și pentru milioane de alți oameni, este singurul mod de a ne uita necazurile.”

Alături de Emika și Hideo veți întâlni alte câteva personaje bine conturate. Acțiunea este bine dozată și nu lipsesc nici răsturnările de situație, astfel că romanul se citește pe nerăsuflate. Jocul este atent descris, bine gândit, plauzibil, iar cititorii se vor afla, pentru câtva timp, în fața unei alte realități: cea în care avem roboți, o realitate virtuală la care se conectează multe persoane de pe glob, reprezentanți ai legii corupți, scopuri nebănuite, dar și luptători în numele binelui, al dreptății.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *