Shadow

Wantsome anunță pachetul pentru reconversie profesională în IT cu un curs de engleză cadou

Wantsome, academia prietenoasă de IT din Iași, lansează pachetul de reconversie profesională în IT care include un curs de limba engleză cadou. Astfel, viitorii specialiști în IT vor fi mai pregătiți pentru industrie și se vor integra mult mai ușor în orice companie locală sau internațională.

Wantsome îi invită pe viitorii cursanți să-și aleagă programul de mentorat în IT pe care vor să-l urmeze și să-și rezerve locul la unul dintre cursurile care se vor derula în toamna lui 2022, când vor beneficia și de suport în dezvoltarea capabilităților de comunicare în limba engleză.

Cursul intensiv de engleză va fi susținut de Adriana Colibaba, prin sesiuni live, și are o valoare de 250 euro. Adriana are o pregătire considerabilă la nivel academic, inclusiv studii de psihopedagogie, și în prezent, urmează cursurile Școlii Doctorale de Filologie.

Free English vizual

Cursul debutează cu un test de cunoaștere a limbii engleze și se va derula în august 2022. Este structurat pe două niveluri: sub B1 sau de nivel B1 ori B2. Cei din prima categorie vor avea trei întâlniri pe săptămână, a câte două ore. Vor fi în total 24 de ore. Pentru cei din a doua categorie vor fi două întâlniri săptămânale, a câte două ore, cu un total de 16 ore în toată luna.

Free English vizual 1

„Fără îndoială că limba engleză este un must în IT și, cum majoritatea limbajelor de programare au fost scrise în această limbă, este mult mai eficient pentru un viitor specialist în domeniu să le înțeleagă fără să fie nevoit să le memoreze. Totodată, credem că un program capătă sens și logică atunci când este gândit integral în aceeași limbă. Suntem astfel încrezători că prin acest curs intensiv, susținut de Adriana, cursanții Wantsome vor evolua mai rapid, își vor exprima ideile coerent și fără dificultăți și, nu în ultimul rând, nu vor lăsa loc interpretărilor greșite și erorilor de logică și sintaxă”, a declarat Iuliana Anton, fondatoarea Wantsome.

Iuliana Anton, fondatoarea Wantsome
Iuliana Anton, fondatoarea Wantsome

 

Cursurile de reconversie profesională care încep din toamnă sunt disponibile pe pagina dedicată din platforma Wantsome, iar academia oferă suport și consiliere prin pagina de contact pentru alegerea celei mai bune opțiuni.

Până în prezent, Wantsome a înregistrat un număr de peste 1.000 de absolvenți, deține în portofoliu 49 de programe de mentorat susținute de 36 de traineri cu experiență, specialiști în IT. Rata de angajare a absolvenților este de 70%.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *