metalshow

Vunk da startul turneului “Vreau o tara ca afara”

Vunk, una dintre cele mai logevive si de succes trupe din Romania, continua seria concertelor prin tara. Dupa ce au castigat numeroase premii ca :”Cel mai bun artist pop-rock”, “Cel mai bun album pop-rock” (Premiile RRA) si Premiul de Excelenta (Gala Zece pentru Romania) pentru campania “Vreau o tara ca afara”, baietii pleaca intr-un nou turneu cu acelasi nume ca ala campaniei.

Turneul “Vreau o tara ca afara” va cuprinde 10 orase printre care se numara Brasov, Oradea, Constanta si Galati (mai multe detalii gasiti pe contul de facebook “Trupa Vunk”, la sectiunea “Concerte”).

Pe langa show-ul spectaculos si proiectiile video impresionante cu care trupa si-a obisnuit fanii, 5 persoane din cele care cumpara bilet pana in ziua concertului, pot castiga un tricou cu “Vreau o tara ca afara”, printr-o tombola facuta chiar pe scena.

“Turneul acesta este ca o continuare a celui din toamna, cand am lansat albumul "Ca pe vremuri". Datorita succesului acelui turneu, am hotarat sa il continuam si in alte orase din tara in care n-am putut ajunge atunci. Sunt ultimelele noastre concerte de club, pana in toamna, dar turneul "Vreau o tara ca afara" va continua intr-o formula extinsa, impreuna si cu alte trupe, in vara, in piete publice.Acum doar facem incalzirea pentru ce va fi atunci" a spus Cornel Ilie.

Partenerii turneului “Vreau o tara ca afara” sunt: Adevarul, Adevarul de Seara, Music Channel si 220.ro.

Bucuresti, 21.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *