free download 78 travel guides written by experts

Vunk a refuzat cateva zeci de mii de euro, dupa ce noua piesa „Ne facem auziti” – a fost ofertat

de politicieni pentru a fi folosita in campania electorala

Cornel Ilie de la Vunk a lansat, astăzi, în premieră la radio, noua piesă manifest „Ne facem auziți”, în emisiunea Deșteptarea de la Europa FM, cu Vlad Petreanu și George Zafiu. Melodia este cântată alături de Roman de la Zdob şi Zdub, Aylin Cadîr, Alina Eremia, Nicole Cherry, Gabriel Cotabiţă, Loredana Groza, Miță de la Bere Gratis şi Sişu.

Cornel a explicat că piesa a fost scrisă după o sumă de întâmplări ridicole atât din politică, cât și din alte domenii și a dezvăluit că a fost contactat de staff-ul mai multor candidați la președinție care au vrut să cumpere piesa pentru a o folosi în campania electorală.

„Am fost sunat și ieri de unul dintre oamenii candidaților ca să îmi ceară permisiunea de a folosi piesa și mesajul ei în campania electorală. Răspunsul meu a fost, însă, categoric – nu”, a spus Cornel Ilie.

„Cu cât se plătește o astfel de piesă pentru campania electorală?” l-a întrebat Vlad Petreanu

„E vorba de câteva zeci de mii de euro. Depinde însă de notorietatea piesei și a artistului”, a spus Cornel.

Mai multe despre povestea acestei piese, aflați din interviul în exclusivitate acordat Europa FM – aici: //youtu.be/2z91tCzu8-g.

Solistul trupei Vunk a vorbit și despre mega-concertul „Orașul Minunilor”, care va avea loc pe 3 octombrie, la Sala Polivalentă din Capitală.

„Este primul spectacol care se întâmplă în funcție de un concept scris cu mult timp înainte. Este o carte care va apărea, e un basm pe care eu l-am scris special pentru acest concert. E scris de mine dar nu va fi povestit în concert ca un musical, e ca un fel de coloană sonoră. Trebuie să vezi spectacolul iar apoi să iei cartea. Este un puzzle care creează acea lume pe care noi ne-am imaginat-o”, a explicat Cornel.

Cât despre efortul financiar de a pune în scenă un asemenea concert, Cornel recunoaște că nici financiar Vunk nu prea are limită: „Imaginația noastră nu are limită, așa că nici financiar nu prea avem limită. Ne-am propus să facem un spectacol multi-senzorial: văz, auz, miros. E un moment în acest concert care cred că nu s-a mai întâmplat nicăieri în lumea asta. La un moment dat, timp de 3 minute se va întâmpla ceva ce în mod normal n-ar trebui să se întâmple la niciun spectacol, pentru că încalcă toate regulile. Vrem să obișnuim lumea să iasă din zona de confort!”, a mărturisit artistul.

„Deșteptarea” cu Vlad Petreanu și George Zafiu se aude în fiecare dimineață, la Europa FM, de luni până vineri, de la 07:00 la 10:00.

Bucuresti, 25.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *