free download 78 travel guides written by experts

Vrei sa obții despăgubiri RCA simplu și rapid? Apelează la Biroul European de Reprezentare

Biroul European de Reprezentare este specializat în obținerea de despagubiri RCA pentru accidentele rutiere în urma cărora au rezultat vătămari corporale sau decese.

În cazul unui accident auto, se pot obține despăgubiri cu titlu de daune morale pentru suferința pricinuită, dar și daune materiale pentru cheltuielile de spitalizare, tratamente, ședințe de recuperare, sau cheltuielile de înmormântare în cazul unui accident rutier în urma căruia a rezultat un deces.

despagubiri RCA

sursa foto

Persoanele vătămate sau rudele persoanei decedate (soția, concubina, copiii, nepoții, părinții, frații/surorile, bunicii) pot obține despăgubiri accidente auto prin adresarea unei cereri de despăgubire a daunelor către societatea de asigurări în termen de 3 ani în cazul vătămărilor corporale, respectiv 5 ani în cazul unui deces, termen ce începe de la data producerii accidentului.

Chiar și în cazul în care, numărul de zile de îngrijiri medicale acordate în urma efectuării expertizei medico-legale este mai mic de 90 de zile, sau nu a fost depusă plângere penală împotriva responsabilului de producerea accidentului, persoana vătămată are dreptul să primească despăgubiri.

În situația în care, persoana vinovată de producerea accidentului este rudă, prieten sau cunoștință cu victima accidentului, aceasta din urmă are dreptul de a obține despăgubiri accidente rutiere de la societatea de asigurări, fără a fi implicat financiar, civil sau penal conducătorul auto culpabil.

Despăgubirile din accidentele auto sunt acordate doar de firma de asigurări RCA a persoanei responsabile de producerea evenimentului rutier. Se pot obține despăgubiri RCA de la orice societate de asigurări din România sau din străinătate: Euroins, City Insurance, Generali, Omniasig, Groupama, Asirom, Grawe, Allianz-Tiriac sau de la Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din România (BAAR) și Fondul de Garantare al Asiguraților (FGA) etc.

Biroul European de Reprezentare stabilește de comun acord cu clientul suma de despăgubire RCA solicitată societății de asigurări, pentru obținerea unei soluții optime la masa negocierilor.
În cazul în care suma acordată de societatea de asigurări nu este raportată la suferința și prejudiciul produs victimei, avocații Biroului European de reprezentare vor introduce în instanță, o acțiune pentru acordarea unei sume care să reprezinte o satisfacţie pecuniară, pentru prejudiciul moral suferit, sau pentru lipsa suportului emoțional și efectiv a defunctului, cât și lipsa susținerii sale materiale, sufletești și morale în familie.

Analiza dosarului este gratuită și prin intermediul Biroului European de reprezentare se vor obține cele mai mari despăgubiri posibile. Toate negocierile cu asiguratorul sunt purtate de reprezentanții biroului iar onorariul este perceput abia după ce despagubirea este achitată în totalitate de către societatea de asigurări. În acest fel, clientul scapă de orice griji.

Pentru acordarea de despăgubiri în cazul accidentelor auto nu este important nivelul economic al celui care solicită repararea prejudiciului și nici nivelul social sau vârsta victimei. Deasemenea, nu se va ține cont nici de posibilitățile financiare ale persoanei responsabile de producerea accidentului sau ale asiguratorului.

Biroul European de Reprezentare se bazează pe principiile de onoare, profesionalism și sustenabilitate, toate eforturile fiind îndreptate înspre câștigul clientului. Pentru mai multe detalii sau pentru a solicita consultanță accesați birouleuropean.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *