free download 78 travel guides written by experts

Vreau sa stiu literele si cifrele

Editura Litera

Daca va spun ca este o carte de 10 pagini o sa spuneti ca nu merita sa o luati in seama. Asa ca adaug repede: e pentru cei mici, cei care ghidati de parinti/bunici/educatori incep sa desluseasca tainele scrisului, sa invete literele si cifrele.

Nu mai apre deloc mic numarul 10 pagini, nu?

Adaug de asemenea ca avem de-a face cu niste pagini cartonate (un carton gros, rezistent la multe utilizari de-ale copiilor si nu numai). Fireste ac vorbim de culoare si de un aspect atractiv. Si de cuvinte pentru toate literele alfabetului nostru! Pentru "Ţ,ţ" avem "ţânţar" si "ţap". Evident nu apar doar cuvintele ci si imagini ale obiectelor/fiintelor la care se refera cuvintele.

Cifrele sunt de asemenea atractiv prezentate – astfel incat in final copiii sa poata invata usor – si de placere! – literele si cifrele.

O carte pe care o recomandam asadar celor cu copii mici. O lucrare care va va placea indiferent de varsta atunci cand o veti rasfoi!

Va invitam sa cititi aceasta carte si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *