free download 78 travel guides written by experts

Vreau sa simt Praga

Dupa o perioada care a inclus mai bine de 15 concerte in cele mai importante orase ale tarii, Travka Live Tour 2007 a ajuns la final.

Turneul se incheie astazi, printr-un concert ce va avea loc la Iasi, in Club Hand. Albumul „Vreau sa simt Praga” a fost lansat pe internet, pe site-ul RadioLynx.ro. In scurta vreme, de pe site-ul radioului s-au facut aproximativ 17 000 de descarcari ale albumului – cifra record pentru piatza muzicala din Romania.

Membrii formatiei declara ca „avantajele pe care ni le-a adus promovarea pe internet depasesc cu mult avantajele pe care ni le-ar fi adus un contract cu o casa de discuri.”

Albumul Vreau sa simt Praga este sub o licenta relativ noua in Romania – Creative Commons. Asta insemna ca oricine poate sa distribuie/remixeze materialul fara nici o problema atat timp cat piesele nu sunt folosite in scop comercial.

Travka Live Tour 2007 este un eveniment prezentat de catre RadioLynx.ro, cu sprijinul LocAll FM (Asociatia Nationala a Radiourilor Locale din Romania.

Bucuresti, 21.12.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *