metalshow

“Vreau o Romanie mai curata! Fii ECOREPORTER”

Concurs foto-video ECOTIC si HotNews.ro:

Te loveşti la tot pasul de resturile societăţii de consum?
Eşti revoltat de concetăţenii care aruncă orice obiect, oriunde: pe stradă, in faţa blocului sau la iarbă-verde? Vrei să afle şi alţii ceea ce te deranjează ?
 
Noi credem ca o imagine bună face cât o mie de cuvinte. Te invităm să participi la concursul online foto/video "Vreau o Românie mai curată!", organizat de HotNews.ro şi EcoTic şi sponsorizat de Romtelecom. Înscrierile la concurs se desfăşoara în perioada 18 martie – 4 mai, şi anunţarea câştigatorilor se va face pe 12 mai. Concursul este deschis oricărui cetăţean român, responsabil faţă de mediul înconjurator, şi are doua secţiuni, foto şi video, fiecare dintre acestea având premii substanţiale, oferite de Romtelecom (laptop, desktop, telefon cordless şi conexiuni ClickNet – un serviciu Internet de banda larga bazat pe tehnologia ADSL etc). Vă puteţi înscrie sau viziona fotografiile şi filmuleţele la www.hotnews.ro.

ECOTIC este organizaţia colectivă de gestionare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice (DEEE) din domeniul IT&C şi al electronicelor de consum. „ECO TIC îşi propune, şi prin acest concurs, să promoveze valorile dezvoltării durabile, ce vizează protecţia mediului şi revalorificarea resurselor”, spune preşedintele asociaţiei, Valentin Negoiţă.

“În ultimii ani Romtelecom a susţinut o serie de proiecte ecologice, considerând că e nevoie de mai multă responsabilitate în felul în care tratăm mediul înconjurător. Proiectul « Vreau o Românie curată » este o oportunitate fericită de a aduce împreună preocuparea pentru ecologie şi Internetul, oportunitate pe care ne bucurăm să o susţinem mai ales ca furnizori ai ClickNet, serviciul de Internet de bandă larga care a inregistrat o creştere record anul trecut”, spune Cristina Popescu, Director Relaţii Publice în cadrul Romtelecom.

Bucuresti, 19.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *