metalshow

Vreau Bilet lanseaza versiunea in limba engleza a site-ului www.vreaubilet.ro

Dupa ce la inceputul acestui an Agentia Vreau Bilet a venit in intampinarea publicului sau  cu o “oferta pe care nu o poti refuza ” prin crearea unei noi imagini si a unor noi functionalitati a site-ului www.vreaubilet.ro, iata ca incepand de astazi utilizatorii sai vor avea acces si  la o versiune in limba engleza a paginii web.

Prin urmare, vorbitorii acestei limbi de circulatie internationala pot intra in contact cu  programul si informatiile referitoare la toate evenimentele Vreau Bilet si de asemenea pot gasi folosi cel mai util spatiu de achizitionare a biletelor online pentru cele mai importante spectacole din capitala, dar si din tara. Totodata se pot delecta cu fotografii si chiar filmari surprinse in cadrul evenimentelor de prestigiu ce au incantat publicul de-a lungul anilor.

Activ si util, www.vreaubilet.ro ofera zilnic informatii actualizate in limba engleza prin intermediul echipei de profesionisti care incearca sa raspunda permanent doleantelor publicului evenimentelor organizate de Agentia Vreau Bilet. Selectandu-si reprezentatiile pentru o categorie de public cu gusturi rafinate in domeniul artei, culturii si divertismentului, Vreau Bilet este si a fost dintotdeauna o agentie care s-a mulat constant pe necesitatile spectatorilor sai, dezvoltandu-se astfel dinamic pe o piata invadata de oferte. 

“Am observat ca tot mai multe persoane de nationalitate straina, aflate in Romania in interes de afaceri, turisti sau chiar persoane stabilite aici sunt interesate in a face cunostinta cu cultura autohtona, cu maestrii scenei romanesti sau pur si simplu  vor sa se delecteze la concertele artistilor straini. De aceea am simtit nevoie sa le oferim informatii clare care sa ii ajute in decizia de a-si alege cu usurinta o forma placuta de a petrece timpul liber. In plus, realizarea unei versiuni în limba engleză s-a dovedit a fi imperios necesara avand in vedere ca beneficiile aduse de concretizarea acestei iniţiative sunt evidente prin creşterea gradului de vizibilitate a agentiei si spectacolelor pe care le desfasuram in spatiul comunitar şi în cel extracomunitar si prin deschiderea de noi oportunităţi de colaborare cu parteneri din afara ţării” mentioneaza Pepino Popescu, presedinte-director general Vreau Bilet.

Bucuresti, 26.07.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *